Follow us

Κασκόλ + Ζώνη: Τα tips για να το τελειοποιήσεις

Γιατί ακόμα και αυτό θέλει τρόπο!

Κασκόλ + Ζώνη: Τα tips για να το τελειοποιήσεις

Γιατί ακόμα και αυτό θέλει τρόπο!

Το είδες στους αγαπημένους σου bloggers, διάβασες γι'αυτό πάνω από μια φορές εδώ στο MissBloom.gr και ίσως να το έχεις ήδη δοκιμάσει. Το κασκόλ πιασμένο στη μέση με μια λεπτή ζώνη δεν σε προφυλάσσει μονάχα από το κρύο αλλά προσθέτει στη σιλουέτα σου κομψότητα τονίζοντας τη μέση σου.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του Χειμώνα -και το προσωπικό αγαπημένο μας εδώ στο MissBloom.gr- μα και αυτό διέπεται από ορισμένους κανόνες. Μπορεί να ακούγεται απλό ως tip όμως η κομψότητα στέκεται δίπλα δίπλα με το "απλά λάθος". Εσύ, όμως, μην ανησυχείς καθόλου αφού το αγαπημένο σου site είναι εδώ για να σου αποκαλύψει τα μυστικά της επιτυχίας και να προφυλάξει από κάθε...στυλιστική κακοτοπιά.

Κανόνας #1 Πες όχι στα πολύ ογκώδη κασκόλ
Μπορεί το ένστικτό σου να αποζητά ένα μεγάλο και χοντρό πλεκτό κασκόλ ωστόσο το συγκεκριμένο trend δεν θα λειτουργήσει καλά με κάτι τέτοιο. Επίλεξε ένα φουλάρι ή ένα κασκόλ από λεπτό μεταξωτό ή βαμβακερό ύφασμα και ρίξτο γύρω από το λαιμό σου.

Κασκόλ + Ζώνη: Τα tips για να το τελειοποιήσεις

Κανόνας #2 Επίλεξε μια λεπτή ζώνη
Ο γενικός κανόνας απαιτεί τον όγκο του κασκόλ να συμβαδίζει με το πάχος της ζώνης. Λεπτό και ελαφρύ κασκόλ; Λεπτή ζώνη. Μέτριο- πιο βαρύ κασκόλ; Φαρδιά ζώνη. Επίλεξε σοφά...

Κανόνας #3 Μην δένεις τη ζώνη πολύ ψηλά
Δέσε τη ζώνη στο φυσικό ύψος της μέσης σου και όχι ψηλότερα.

Κασκόλ + Ζώνη: Τα tips για να το τελειοποιήσεις - εικόνα 2

Κανόνας #4 Μην αγνοείς τις άκρες και το μήκος του κασκόλ
Οι άκρες του κασκόλ είναι αυτές που του χαρίζουν τελικά την κίνησή του. Προτίμησε λοιπόν τα κασκόλ με κρόσια στις άκρες ή με ασύμμετρα τελειώματα για κομψότητα σε κάθε βήμα. Επιπλέον βεβαιώσου ότι το κασκόλ που χρησιμοποιείς τελειώνει ακριβώς πάνω από το γόνατό σου.

Κανόνας #5 Μη φοβάσαι το layering
Αυτό το trend περιέχει ήδη 2 layers ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείς να προσθέσεις κι άλλους. Φόρεσε το κασκόλ και τη ζώνη σου πάνω από ένα blazer, μια ζακέτα ή ακόμα και το παλτό σου!

Κασκόλ + Ζώνη: Τα tips για να το τελειοποιήσεις - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ