Follow us

Οι 7 κανόνες που πρέπει να θυμάσαι όταν αγοράζεις τζιν

Πώς θα βρεις την τέλεια εφαρμογή και πώς θα διαλέξεις αυτό που θα κρατήσεις για πάντα

Οι 7 κανόνες που πρέπει να θυμάσαι όταν αγοράζεις τζιν

Πώς θα βρεις την τέλεια εφαρμογή και πώς θα διαλέξεις αυτό που θα κρατήσεις για πάντα.

Δεν είναι εύκολο πράγμα να ψωνίζεις για το σωστό τζιν. Όλες οι γυναίκες το ξέρουν! Όταν πρέπει να γίνει τότε το shopping αποκτά μια άλλη, πιο..."σοβαρή" διάσταση και το "κυνήγι του θησαυρού" ξεκινά. Γι'αυτό και εμείς ζητήσαμε την βοήθεια της ειδικού και σου αποκαλύπτουμε 7 tips που θα κάνουν τη ζωή σου πολύ πολύ πιο εύκολη.

1. Το σωστό νούμερο όταν αγοράζεις skinny jeans είναι εκείνο που θα σε κάνει να νιώθεις ελαφρώς άβολα μέσα στο δοκιμαστήριο. Αυτό γιατί έχουν την τάση να ανοίγουν οπότε αν δεν θες το skinny να γίνει baggy, διάλεξε το ελαφρώς πιο σφιχτό απ'ότι σου αρέσει.

2. Πειραματίσου με διαφορετικές εφαρμογές και αποχρώσεις. Πολλές φορές νομίζουμε ότι κάτι δε μας πάει μέχρι να το δοκιμάσουμε!

Οι 7 κανόνες που πρέπει να θυμάσαι όταν αγοράζεις τζιν

3. Αν βρεις κάποιο τζιν που είναι πραγματικά τέλειο σε εφαρμογή και στυλ, πάρε δύο! Όσο υπερβολή κι αν σου φαίνεται, θα μας θυμηθείς με ευγνωμοσύνη αργότερα.

4. Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά και στην...πίσω όψη σου. Όσο όμορφο φαίνεται από μπροστά ένα τζιν, άλλο τόσο πρέπει να σε κολακεύει και πίσω.

5. Μην αγχώνεσαι ποτέ για το μήκος των τζιν σου. Μπορείς πάντα να τα κοντύνεις με τη βοήθεια κάποιας μοδίστρας ή να τα κόψεις μόνη σου για ακόμα περισσότερη προσωπικότητα στα ρούχα σου!

Οι 7 κανόνες που πρέπει να θυμάσαι όταν αγοράζεις τζιν - εικόνα 2

6. Κάνε μια έρευνα πριν βγεις στην αγορά. Μην επαναπαύεσαι μονάχα σε 1-2 brands που ξέρεις ότι σε εξυπηρετούν. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα denim brands εκεί έξω, ανακάλυψέ τα!

7. Για το τέλειο cropped pants look διάλεξε ένα παντελόνι που τελειώνει ακριβώς στο πιο λεπτό κομμάτι του αστραγάλου.

Οι 7 κανόνες που πρέπει να θυμάσαι όταν αγοράζεις τζιν - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ