Follow us

Τι θα φορέσεις στη συναυλία των Βlack Keys;

Κάντο όπως στο Coachella! Οι πιο cool εμφανίσεις των it girls και fashion bloggers για να κάνεις το ωραιότερο festival look στο Rockwave Festival. Από την Ευμορφία Σαββαΐδη

Τι θα φορέσεις στη συναυλία των Βlack Keys;

Κάντο όπως στο Coachella! Οι πιο cool εμφανίσεις των it girls και fashion bloggers για να κάνεις το ωραιότερο festival look στο Rockwave Festival.


Αν δεν πήγες στο Coachella Festival (μάλλον όχι) και σκοπεύεις να βγάλεις... το «στυλιστικό» άχτι σου στο Rockwave Festival συνέχισε να διαβάζεις. Γιατί ναι, εσύ πότε θα κάνεις το festival look που φαντασιώνεσαι κάθε φορά που βλέπεις τα κορίτσια του Coachella να χτυπιούνται με μακραμέ και στρογγυλά γυαλιά;

Η συναυλιά των Black Keys πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Rockwave Festival και είναι η ευκαιρία σου! Φέρε λίγη από την «αίγλη» του Coachella το Σάββατο στo TerraVibe κάνοντας το πιο cool festival look.

Δες τις ωραιότερες εμφανίσεις των διασημότερων it-girls και fashion bloggers, μάθε τα tips μας και εντυπωσίασε!



Τι θα φορέσεις στη συναυλία των Βlack Keys;

Ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά, κοσμήματα στα πόδια (φόρα παπούτσια καλύτερα!), oversized ζακέτα με tribal μοτίβα και φόρεμα με σκίσιμο (απόφυγε τα αν σκοπεύεις να χοροπηδάς), όπως είδαμε να φορά η Gigi Hadid, ένα από τα πιο hot & stylish μοντέλα τώρα.


Τι θα φορέσεις στη συναυλία των Βlack Keys; - εικόνα 2

Ο σχεδόν κλασικός (πια) συνδυασμός που συνεχίζει να σε βγάζει και φέτος «ασπροπρόσωπη»: cropped top, denim shorts και printed κιμονό. Φωτογραφία: Αmlul.


Τι θα φορέσεις στη συναυλία των Βlack Keys; - εικόνα 3

Eκείνα τα ξεχασμένα aviators που έχεις στο συρτάρι, βγάλτα! Δαντελένια ή μακραμέ tops συνδυάζονται με denim shorts και denim jackets. Ολοκλήρωσε το festival look σου με statement κοσμήματα. Tip: Όσο πιο βαριά και μακριά τόσο πιο επικίνδυνα. Φωτογραφία: Sincerely Jules.


Τι θα φορέσεις στη συναυλία των Βlack Keys; - εικόνα 4

«Αναβάθμισε» στη στιγμή το πιο απλό festival look με ένα statement, cropped jacket. Η Κate Bosworth ξέρει. Και δεν ξέρει μόνο για ρούχα αλλά και για μαλλιά, αφού έκανε την πιο πρωτότυπη πλεξούδα που έχουμε δει τελευταία. Πώς να την κάνεις;

Τι θα φορέσεις στη συναυλία των Βlack Keys; - εικόνα 5

Η συγκεκριμένη γαλλική πλεξούδα πλέκεται ανάποδα απότην κορυφή του κεφαλιού, εκτελώντας «χρέη» μεσαίας χωρίστρας, ενώ τατελειώματα της πλαισιώνουν ανάλαφρα το πρόσωπο, σαν φράντζα.


Τι θα φορέσεις στη συναυλία των Βlack Keys; - εικόνα 6

H Diane Kruger «αναβάθμισε» το κλασικό πουκάμισο, αφού το έβαλε μέσα από το denim shorts της και άφησε εκτεθειμένο το κόκκινο μπικίνι της. Tα σανδάλια σε μεταλλική απόχρωση ολοκλήρωσαν ένα από τα ωραιότερα festival looks που είδαμε.


Και επειδή πρέπει να είσαι... ετοιμοπόλεμη, ιδού το πιο funky festival kit!


Τι θα φορέσεις στη συναυλία των Βlack Keys; - εικόνα 7

Wild & Wold ASOS Festival Kit, 6,85 ευρώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ