Follow us

Πως φοριέται το blazer τώρα;

Είναι cool κι ευέλικτο! Tips για σωστούς συνδυασμούς και τα πιο ωραία και budget friendly κομμάτια της αγοράς
Plus: Πως το φορούν οι stars;

blazers_def

Tips για σωστό συνδυασμό και τα πιο ωραία και budget friendly κομμάτια της αγοράς
Plus: Πως το φορούν οι stars;

Το blazer είναι ένα από τα fashion items για το οποίο θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες. Το αγαπάμε ιδιαίτερα αφού είναι all-time classic και διευκολύνει κάθε συνδυασμό και το προτιμάμε πάντα για τον πρακτικό του χαρακτήρα αλλά και για τη δυνατότητά του να κολακεύει τον κάθε σωματότυπο.

Οι επιλογές που έχεις φέτος είναι πολλές και περιλαμβάνουν από το υπερμέγεθες σακάκι που φορέθηκε πολύ τις προηγούμενες σεζόν μέχρι την φετινή hot fluo έκδοση ή τη διαχρονική navy. Για να πάρεις μια ιδέα η Miss Bloom επέλεξε μερικά από το πιο ωραία και budget friendly κομμάτια της αγοράς. Ιδού:

Πως φοριέται το blazer τώρα;
1.Blanco 35.99€ 2. Blanco 39.99€ (210 3210030) 3. H&M, 39.99 4. Pull & Bear 5.Topshop 49€

Όσο ευκολοφόρετο και να είναι όμως ένα κομμάτι η αλήθεια είναι ότι για να ξεχωρίσεις φορώντας το πρέπει να καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα σύνολο που να έχει στυλιστική συνοχή. Εξηγώ: ένα blazer μπορεί να ταιριάζει άψογα με το τζιν παντελόνι σου αλλά αν δεν χρησιμοποιήσεις τις σωστές προσθήκες (βλ. τα κατάλληλα αξεσουάρ) το outfit δεν θα καταφέρει να ξεχωρίσει. Για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα πέσεις σε αυτή την παγίδα δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στις προτάσεις της Miss Bloom:

O Casual / Preppy τρόπος: Στενό τζιν μέχρι τον αστράγαλο + πουκάμισο φορεμένο μέσα από το τζιν ή απλό λευκό t-shirt + μοκασίνια ή τα κλασικά TOM”S + καθημερινή oversized τσάντα

O Ρομαντικός τρόπος: Φόρεμα σε 50’s γραμμή και παστέλ απόχρωση + ένα μεγάλο κολιέ + μπαλαρίνες ή χαριτωμένες πλατφόρμες + τσάντα χιαστί

Ο Sexy τρόπος: Στενό φόρεμα + ψηλοτάκουνες γόβες + cocktail δαχτυλίδι + clutch σε μεταλλική απόχρωση

Δες εδώ άλλους 3 τρόπους να το φορέσεις όπως οι stars:

Πως φοριέται το blazer τώρα; - εικόνα 2

  • Η Miranda Kerr το φορά με την κοντή τζιν φούστα της και ένα σχεδόν διάφανο top για την πρωινή της βόλτα στην πόλη.
  • H Κate Moss φορά τη λευκή εκδοχή με total black σύνολο και γόβες (super ιδέα για το γραφείο, αρκεί να περιορίσεις το ντεκολτέ)
  • Η Olivia Palermo το φοράει με απόλυτα βραδινή διάθεση και μας αρέσει πολύ!

Όσο για τον πλέον επίκαιρο τρόπο για να συνδυάσεις το blazer, η MissBloom έχει να σου προτείνει τα εξής: έντονα χρώματα και αναπάντεχους συνδυασμούς, χρυσέςλεπτομέρειες, statement αξεσουάρ και chunky, ξύλινα τακούνια.

Πως φοριέται το blazer τώρα; - εικόνα 3
Σακάκι H&M 39.95€, Φόρεμα Topshop 36€, τσάντα Fullah Sugah, Παπούτσια Zara 45.95€, Δαχτυλίδι 10,55€ asos

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ