Follow us

Μποέμ το καλοκαίρι: Πως να πετύχεις το look

Summer boho μυστικά για ανεμελιά μπρος στη ντουλάπα! Από την Ελένη Στασινοπούλου

bohomango

Το boho (εκ του boheme - μποέμ) δεν είναι ακριβώς το στυλ που μπορείς να βάλεις σε κανόνες. Παρ όλα αυτά, λόγω σταθερής παρουσίας στην πασαρέλα τα τελευταία καλοκαιρια, έχει αποκτήσει και αυτό τα δικά του μυστικά. Με λίγα λόγια, ακόμα και αν δεν το έχεις σαν την Sienna Miller, μπορείς να το αποκτήσεις.


Μποέμ το καλοκαίρι: Πως να πετύχεις το look

1. Καπέλο Accessorize 27,90€, 2. Πουλόβερ Mango, 3.Φουλάρι Topshop, 22€, 4. Mάξι φούστα Mango, 5. Σανδάλια Medea,
Αncient Greek Sandals
, 160€, 6. Κροσέ σορτσάκι Fullah Sugah, 29, 90, 7. Bραχιόλι Accessorize, 18.90€, 8. Mποτάκια Marlboro Classics 9. Φόρεμα Η&Μ, 14.90€, 10. Τσάντα Τeddy Mini, Mulberry.

Μερικά βασικά και σταθερά:
- Το καλοκαιρινό μποέμ στυλ συνεχίζει να αγαπά: το ανέμελο mood, το ανεπιτήδευτο χτένισμα (κυματιστές μπούκλες παραλίας, δηλαδή), τα σέξι hints όπου είναι δυνατόν να υπάρξουν στο look.
- Στα αξεσουάρ κάθε boho ύπαρξης πρέπει να υπάρχουν κοσμήματα και ευρήματα του παζαριού: Από χαϊμαλιά, friendship bracelets και μενταγιόν μέχρι vintage περφέκτο και γιλέκα με καθρεφτάκια, όλα όσα δηλώνουν ανέμελα road trips σε εξωτικές γωνιές ή επισκέψεις σε γραφικά παζάρια είναι απαραίτητα. Δεν τα φοράμε ποτέ όλα μαζί, εννοείται.
- Τα μικρά λουλουδάτα prints τύπου Liberty, τα ξεθωριασμένα denim κομμάτια, οι φολκλόρ λεπτομέρειες και τα δερμάτινα items παραμένουν επίκαιρα.

Να τι να προσθέσεις φέτος :

- Μία μάξι φούστα: Όλα στο boho σύμπαν μοιάζουν να φωνάζουν φέτος: όχι άλλα φορέματα με λαχούρια, πλιζ. Οι αγαπημένες μούσες του Coachella και των λοιπών λασπωμένων φεστιβαλ έδειξαν σαφώς ότι το διαβατήριο για την καλοκαιρινή bohemia είναι μια μακριά αέρινη φούστα με λεπτές πιέτες, κατά προτίμηση σε παστέλ απόχρωση. Αν και υπερ-αιθέρια, η εν λόγω φούστα καλό είναι να σεταριστεί με κάτι πιο rock, βλ. χαμηλά biker boots ή sneakers.
- Ένα sweater: Μιλάμε για το σωστό πουλόβερ, το ελαφρώς ξεχειλωμένο, το επαρκώς grunge, και αν γίνεται και με tie dye ή έθνικ μοτίβα. Φοριέται με σορτσάκια και σανδάλια, καπέλα πλατύγυρα σαν της Τζάνις Τζόπλιν, γυαλιά Wayfarers και λοιπά εμβληματικά cool αξεσουάρ.
- Ένα μικρό κροσέ ρουχαλάκι: Μπορεί να έιναι ένα σέξι σορτσάκι ή ένα γιλέκο, ένα tank top ή ένα μίνι φόρεμα. Μην πάει το μυαλό σου σε κάτι ντελικάτο, πρέπει να δείχνει αγορο-κοριτσίστικο. Οπότε διάλεξε αυτό που σου πάει, και φορέσέ το πάλι με κάτι edgy: μποτάκια, δερμάτινο γιλέκο, t-shirt με used όψη κλπ.

ΚΑΛΟ ΜΠΟΕΜ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Διάβασε επίσης:

Coachella Music Festival: Οι celebs παραδίδουν μαθήματα boho στυλ!



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ