Follow us

Η Miss Bloom συναντά τη Madame Shou Shou

H Eλίνα Κορδαλή, η σχεδιάστρια πίσω από το hot brand Madame Shou Shou μιλάει στη Miss Bloom για τη μόδα, τα ρούχα της που έχουν φανατικές θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο και δίνει τα δικά της style tips! Από την Έλενα Πάκου

Madame Shou Shou


H Eλίνα Κορδαλή, η σχεδιάστρια πίσω από το hot brand Madame Shou Shou μιλάει στη Miss Bloom για τη μόδα, τα ρούχα της που έχουν φανατικές θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο και δίνει τα δικά της style tips


Όλα ξεκίνησαν από τα (διάσημα πλέον) μαγιό με τον φιόγκο, τα εξώπλατα φορέματα και τις ρομαντικές μπλούζες που άρχισαν σιγά - σιγά να μετατρέπονται σε must-have items για τις ενημερωμένες fashionistas. Η Ελίνα Κορδαλή, η σχεδιάστρια που κρύβεται πίσω από τις ρομαντικές δημιουργίες Madame Shou Shou μιλάει στη Miss Bloom για το ξεκίνημά της στο χώρο της μόδας, την επιτυχία του brand, τις τιμές των ρούχων που σχεδιάζει αλλά και τη στιγμή που ένιωσε τη μεγαλύτερη περηφάνια ως σχεδιάστρια και αποδεικνύει ότι η επιτυχία δεν έρχεται ποτέ τυχαία!

Η Miss Bloom συναντά τη Madame Shou Shou

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά! Πώς προέκυψε η ιδέα της Madame Shou Shou και γιατί πιστεύεις ότι έχει κάνει ήδη τόσο μεγάλη επιτυχία;

Είναι αυτό που σπούδασα και που πάντα ήθελα να κάνω. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο. Η ιδέα από πίσω ήταν να σχεδιάζω ρούχα που θα ήθελα να φοράω, γι αυτό και τα ρούχα αντικατοπτρίζουν το στυλ μου 100%.

Ποια είναι λοιπόν η «Madame Shou Shou»; Από τι αποτελείται η σειρά και σε ποια κορίτσια απευθύνεται;

Η Μadame Shou Shou στο μυαλό μου είναι μια κοπέλα γύρω στα 25, πολύ ανεξάρτητη, ρομαντική, γλυκιά με ανέμελο αλλά συγχρόνως παιχνιδιάρικο στυλ. H σειρά αποτελείται κυρίως από εξώπλατες μπλούζες, ψηλοκάβαλες παντελόνες, φούστες και πολλούς πολλούς φιόγκους! Το target group είναι 20 με 30, αλλά τελικά συνειδητοποιώ πως είναι από 15 έως 45!


Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν τη Madame Shou Shou να ξεχωρίζει ως brand;

Ίσως το ότι δεν το προσπαθούμε πολύ, όλες οι ιδέες είναι αυθόρμητες και τις εφαρμόζουμε καθημερινά. Τα ρούχα έχουν μια παιδικότητα και νομίζω φορώντας τα, αισθανόμαστε πιο ανάλαφρες.

Πώς θα χαρακτήριζες τα ρούχα σου με 3 λέξεις;

Girly, ρομαντικά και μποέμ.

Σε τι τιμές κυμαίνονται τα ρούχα Madame Shou Shou;

Οι τιμές για τα καλοκαιρινά ρούχα ήταν από 50 έως 150 ευρώ και τα χειμωνιάτικα είναι από 50 έως 190 ευρώ.

Mια ματιά στα social media αρκεί για να καταλάβουμε ότι η δουλειά σου έχει πολύ φανατικό κοινό! Ποιο είναι το πιο συχνό σχόλιο – κοπλιμέντο που ακούς για τα σχέδιά σου;

Το πιο ωραίο που ακούμε συχνά είναι ότι τους φτιάχνουμε τη διάθεσή! Η μεγαλύτερη μας χαρά όμως είναι όταν μας στέλνουν φωτογραφίες με κοπέλες που φοράνε τα ρούχα και μας ευχαριστούν που στις όμορφές τους στιγμές τις συνοδεύουν τα Madame Shou Shou και ακούνε πάντα όμορφα σχόλια από τους γύρω τους.


Διάβασε τη συνέχεια της συνέντευξης στη σελ. ii


Πώς προέκυψε ο φιόγκος – statement που έχει πλέον συνδεθεί απόλυτα με τη Madame Shou Shou;

Δεν ήταν κάτι που είχα σκεφτεί να κάνω. Μου άρεσε εμένα και το προσάρμοσα στις συλλογές μου, και τελείως αυθόρμητα κατέληξε να είναι το trademark μας!

Η Miss Bloom συναντά τη Madame Shou Shou - εικόνα 2

Πώς αντιλαμβάνεσαι εσύ την τόσο μεγάλη επιτυχία της Madame Shou Shou; Ποια ήταν η στιγμή που ένιωσες τη μεγαλύτερη περηφάνια για τη δουλειά σου;

Προσπαθώ να είμαι πάντα προσγειωμένη γιατί ξέρω πως κάθε brand έχει τα πάνω και τα κάτω του. Οπότε είναι κάτι που συνεχίζω να κάνω με την ίδια χαρά είτε έχει απήχηση είτε όχι. Οι στιγμές περηφάνιας είναι πολλές, από τον κόσμο που φοράει τα ρούχα σου στο δρόμο ή τον κόσμο που πλέον τα αναγνωρίζει, μέχρι τα καταστήματα από το εξωτερικό που στέλνουν από μόνη τους μηνύματα πως θέλουν τα ρούχα μας. Επίσης μεγάλη επιτυχία θεωρώ το αφιέρωμα που έγινε στην Αγγλική Vogue στο τεύχος Δεκεμβρίου, και η αναφορά που έκαναν στα Madame Shou Shou.

Η Madame Shou Shou έχει fans σε όλο τον κόσμο. Σε ποιες χώρες έχουν ταξιδέψει τα ρούχα σου;

Πλέον agency στην Ιταλία και στον Καναδά έχουν αναλάβει την πώληση σε αρκετά καταστήματα. Ακόμη τα ρούχα και τα μαγιό μας έχουν ταξιδέψει σε Αυστραλία, Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία και συνεχίζουμε δυνατά με χαμόγελο!

Ποια είναι η αγαπημένη σου fashion δεκαετία; Αξιοποιείς κάποια από τα χαρακτηριστικά της στοιχεία στα δικά σου ρούχα;

Θεωρώ ότι κάθε δεκαετία έχει τη χάρη της, οπότε βλέποντας τα ρούχα βρίσκεις χαρακτηριστικά από δεκαετίες των 30s, 40s, 50s, 60s ακόμα και 80s.

Η Miss Bloom συναντά τη Madame Shou Shou - εικόνα 3

Ποια είναι τα fashion tips που θα έδινες στις αναγνώστριες του MissBloom.gr για να είναι πάντα καλοντυμένες;

Νομίζω βασικό σε μια εμφάνιση είναι να μην το παρακάνεις και να τονίζεις τα σημεία που σε κολακεύουν.

Που μπορούμε να βρούμε τα ρούχα Madame Shou Shou;

Συνεργαζόμαστε με πάνω από 70 μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. H αναλυτική λίστα βρίσκεται στο about της σελίδας μας στο facebook. Τον Φεβρουάριο επίσης θα παραβρεθούμε και στην ετήσια έκθεση του Λονδίνο, Pure London. Όπου θα μπορούν να μας βρουν και οι fans του εξωτερικού και να μας γνωρίσουν και από κοντά!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ