Follow us

Fashion On Screen: Η μόδα μέσα από την μεγάλη οθόνη

Το πρώτο φεστιβάλ κινηματογράφου μόδας είναι γεγονός

Fashion On Screen: Η μόδα μέσα από την μεγάλη οθόνη

Το πρώτο φεστιβάλ κινηματογράφου μόδας είναι γεγονός

Ένα μοναδικό φεστιβάλ κινηματογράφου, με θέμα την μόδα, ξεκίνησε την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, με κύριο διοργανωτή το Fashion Workshop by Vicky Kaya υπό την επιμέλεια του ταλαντούχου σχεδιαστή κουστουμιών, blogger και φωτογράφου Filep Motwary.

Για τέσσερις μέρες, έως τις 16 Νοεμβρίου, το κοινό έχει τη δυνατότητα να προσέλθει στο ανανεωμένο screening room του Nixon και να παρακολουθήσει δωρεάν ταινίες που συνοψίζουν το νόημα της βιομηχανίας της μόδας και αποτυπώνουν την επιρροή της στον κινηματογράφο και τη σύγχρονη κουλτούρα.

Στην πρεμιέρα του φεστιβάλ βρέθηκαν πρόσωπα από τον χώρο της μόδας, αλλά και των τεχνών, στηρίζοντας έτσι μια μοναδική πρωτοβουλία που αποκαλύπτει μια διαφορετική πλευρά της ελληνικής δημιουργικότητας μέσα από τη μόδα, την τέχνη και τον κινηματογράφο.

Η Βίκυ Καγιά σε ερώτηση που της έγινε για το πολιτιστικό γεγονός, δήλωσε: «Η μόδα είναι παντού, έχει να κάνει με τις ιδέες και τον τρόπο που ζούμε, μας αφορά και μας επηρεάζει σε τομείς που ίσως δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα. Μέσω του πρώτου κινηματογραφικού φεστιβάλ μόδας, προσκαλούμε το κοινό να ανακαλύψει τη μόδα μέσα από μια διαφορετική διαδρομή και τους επισκέπτες να ανακαλύψουν μια Ελλάδα διαφορετική, σύγχρονη και γεμάτη στυλ», ενώ ο Ιωσήφ Πάρσαλης, Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece, η οποία στηρίζει την ενέργεια αυτή, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο πρόσωπο με νέες εικόνες. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως κάθε ενέργεια που προβάλει τη χώρα μας σε διαφορετικό πλαίσιο και στοχεύει στην ανάδειξή της ως κορυφαίο προορισμό που έχει να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στον επισκέπτη τους βρίσκει αρωγούς και το “Fashion on Screen” είναι ένα τέτοιο γεγονός, το οποίο δίνει την ευκαιρία να αναδειχθεί η Αθήνα ως μια σύγχρονη ευρωπαϊκή μητρόπολη με έντονα πολιτισμικά στοιχεία και καλλιτεχνικό χαρακτήρα.

Η πρώτη βραδιά έκλεισε με ένα εντυπωσιακό πάρτι, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γευστικά fingerfoods, ιδιαίτερες γεύσεις παγωτού και μοναδικά cocktails, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο την επίσημη πρώτη πρεμιέρα του φεστιβάλ κινηματογράφου.

Ενημερώσου και εσύ για τις ταινίες που παίζονται εδώ και πάρε μέρος σε ένα μοναδικό event, εντελώς δωρεάν.


[gallery ids="68433,68435,68437,68438,68439,68440,68441,68442,68447,68449,68450,68451"]

Γιώργος Σατσίδης, Βίκυ Καγιά, Ευάγγελος Κλέτσας PR Manager Marketing Greece, Ιωσήφ Πάρσαλης Γενικός Διευθυντής Marketing Greece

Εικόνα από το πάρτι της πρεμιέρας

Ο χώρος του Νixon, όπου γίνεται το φεστιβάλ.

Η φωτογράφος Μάρα Δεσύπρη, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Μαρία Μάστορη και ο Ειρηναίος Φιλιππίδης βρέθηκαν στη δεύτερη μέρα του Fashion On Screen.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας παρευρέθη στην δεύτερη μέρα του Fashion On Screen.

Η Δέσποινα Ισοπούλου, ο Ευάγγελος Μπάος και ο Γιώργος Ανθουλάκης, παρακολούθησαν την δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ.

Πανιώ Βέντζα και Γιώργος Σατσίδης, κατά τη διάρκεια του πάρτυ.

Μαρία-Φλώρα Παπαπαναγιώτου και Δέσποινα Ισοπούλου.

Η Βίκυ Καγιά με τη φωτογράφο Genevieve Μάντζαρη.

Οι απόφοιτες του Fashion Workshop επί το έργο.

H Bίκυ Καγιά και ο Filep Motwary ποζάρουν την ημέρα της πρεμιέρας του Fashion On Screen.

H Βίκυ Καγιά στην πρεμιέρα, με κιμονό Filep Motwary και φόρεμα Λουκία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ