Follow us

Το teaser της νέας συλλογής Αgent Provocateur για το Φθινόπωρο 2014

Η Penelope Cruz σχεδιάζει μαζί με την αδερφή της τα νέα hot κομμάτια και πρωταγωνιστεί στο τολμηρό video.

agent-provocateur

Η Penelope Cruz σχεδιάζει μαζί με την αδερφή της τα νέα hot κομμάτια και πρωταγωνιστεί στο τολμηρό video.

«Ας ελπίσουμε ότι, φέτος το video δεν θα απαγορευτεί ως υπερβολικά σέξι» δήλωσε η ηθοποιός και σκηνοθέτης Penelope Cruz για το μικρής διάρκειας φιλμ μου γύρισε για την καμπάνια AW 2014 της συλλογής εσωρούχων της, L'Agent by Agent Provocateur και πρόσθεσε "αμφιβάλλω όμως, γιατί αυτό είναι ακόμα πιο σέξι από το περσινό!"

Το teaser της νέας συλλογής Αgent Provocateur για το Φθινόπωρο 2014

Το περσινό φιλμάκι που σκηνοθέτησε για την συλλογή εσωρούχων που σχεδίασε με την αδερφή της Monica, αρχικά χαρακτηρίστηκε πολύ προκλητικό, και το YouTube αναγκάστηκε να το κατεβάσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά αυτό δεν εμπόδισε την Κρουζ να δημιουργήσει ένα ακόμα πιο εκρηκτικό βίντεο για την συλλογή AW 2014!

«Είμαι τελειομανής, και βασανίζομαι τους μήνες που δουλεύω», λέει για την διαδικασία της κινηματογράφησης (η οποία περιελάμβανε μια συνεργασία με τον αδελφό της στο κομμάτι της μουσικής). Έχω ασχοληθεί προσωπικά με κάθε σημείο της παραγωγής. Έκανα η ίδια το casting για όλους τους χαρακτήρες, ασχολήθηκα λίγους μήνες με την προ-παραγωγή και πολύ καιρό με το μοντάζ».

Η Penelope Cruz όχι μόνο σκηνοθέτησε το φιλμάκι, αλλά συμμετέχει κιόλας, φορώντας ένα κόκκινο leopard-print σουτιέν, χορεύοντας στην έρημο μαζί με πολλές καλλονές που φορούν μόνο τα εσώρουχά τους

Δείτε το teaser από το βίντεο που θα κυκλοφορήσει την 1η Αυγούστου.





Tα Agent Provocateur θα βρεις στην Ελλάδα αποκλειστικά στο www.palmers.gr και στα Palmers Stores.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ