Follow us

Miss Chic: Τα πιο fun αξεσουάρ του καλοκαιριού και πως θα τα φορέσεις

Plus: τα νέα summer beauty προϊόντα που αξίζει να βάλεις στο νεσεσέρ σου (και όχι μόνο)!

Miss Chic 20 def

Το highlight της εβδομάδας που μας πέρασε δεν ήταν άλλο από το #HappinessByTOUS party και δεν θα μπορούσα παρά να ξεκινήσω αυτό το post με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που ήρθατε στην μπουτικ του brand στην Κηφισιά (μα πόσο όμορφες είστε όλες σας;!) αλλά και σε όσες ήσασταν "παρούσες" με τα likes σας στα social media! Χαίρομαι πάντα όταν τα λέμε και από κοντά και ελπίζω σύντομα να μας δοθεί ακόμα μια ευκαιρία να συναντηθούμε!

(Πίσω από το φακό, ο Μιχάλης Τσίτας)

Miss Chic: Τα πιο fun αξεσουάρ του καλοκαιριού και πως θα τα φορέσεις

Επειδή βέβαια πολλές από εσάς δουλεύατε και δεν καταφέρατε να περάσετε από το party σκέφτηκα να ξεχωρίσω μερικά από τα TOUS αγαπημένα μου (προφέρεται "TΟ-OYΣ" για όσες το έχετε απορία) και να γράψω τα tips μου για το πως θα τα φορέσετε φέτος το καλοκαίρι.

Σκουλαρίκια: Τα σκουλαρίκια είναι δανικό αξεσουάρ για το καλοκαίρι γιατί ολοκληρώνουν το κάθε outfit χωρίς να εμποδίζουν τις κινήσεις μου και χωρίς να τα πολυκαταλαβαίνω. Μου αρέσουν πολύ τα χαρακτηριστικά της TOUS με το αρκουδάκι και ιδιαίτερα αυτά με τις πολύχρωμες πέτρες.

Miss Chic: Τα πιο fun αξεσουάρ του καλοκαιριού και πως θα τα φορέσεις - εικόνα 2

Βαλίτσα: Όποιος ταξιδεύει αρκετά καταλαβαίνει την αξία μιας βαλίτσας που είναι μεν stylish αλλά καθαρίζεται και εύκολα. Αυτή μπήκε στη λίστα μου χωρίς δεύτερη σκέψη! (Αν έχεις νιώσει πως είναι να περιμένεις στις αποσκευές και να μην αναγνωρίζεις την ολοκαίνουρια βαλίτσα σου από τις μαυρίλες με καταλαβαίνεις απόλυτα!)

Miss Chic: Τα πιο fun αξεσουάρ του καλοκαιριού και πως θα τα φορέσεις - εικόνα 3

Statement κολιέ: Η αγάπη μου για τα statement necklaces είναι γνωστή οπότε δεν χρειάζεται να σου πω ότι αυτό το κολιέ τράβηξε αμέσως το βλέμμα μου. Ένα τέτοιο κομψό σχέδιο είναι ιδανικό για τα φορέματα με ανοιχτό μπούστο.

Miss Chic: Τα πιο fun αξεσουάρ του καλοκαιριού και πως θα τα φορέσεις - εικόνα 4

Matching sets: Πάντα με γοήτευε το old glamour και ένας τρόπος να το βάλω στην καθημερινότητά μου είναι τα matching sets (βλ. δαχτυλίδι / βραχιόλι και κολιέ / σκουλαρίκια με το ίδιο "μοτίβο"). Μην το φοβηθείς, είναι μια πάντα κομψή προσθήκη για κάθε σύνολο. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην διαλέξεις ένα πολύ ογκώδες σχέδιο. Όσο πιο λεπτεπίλεπτο, τόσο το καλύτερο!

Miss Chic: Τα πιο fun αξεσουάρ του καλοκαιριού και πως θα τα φορέσεις - εικόνα 5

Funky δερμάτινη τσάντα: Μπορεί να περνάς ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριου στο γραφείο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δώσεις μια καλοκαιρινή νότα στο στυλ σου!

Miss Chic: Τα πιο fun αξεσουάρ του καλοκαιριού και πως θα τα φορέσεις - εικόνα 6

Γυαλιά με φακο - καθρέφτη: Ξεχώρισα αυτά τα γυαλιά από την πρώτη στιγμή όχι μόνο γιατί τα mirror sunglasses είναι αγαπημένο καλοκαιρινό trend αλλά και γιατί τα συγκεκριμένα θα μπορούσαν να συνδυαστούν στην κυριολεξία με κάθε σύνολο.

Miss Chic: Τα πιο fun αξεσουάρ του καλοκαιριού και πως θα τα φορέσεις - εικόνα 7

Όσον αφορά τα beauty new-ins της εβδομάδας δεν θα μπορούσα παρά να ξεκινήσω με 2 νέες κυκλοφορίες της αγαπημένης La Roche - Posay. Κρέμα ντεμακιγιάζ για πρόσωπο και μάτια + ενυδατικό gel σώματος (για ενήλικες και παιδιά), τόσο απαραίτητα και τα δύο για το καλοκαίρι.

Miss Chic: Τα πιο fun αξεσουάρ του καλοκαιριού και πως θα τα φορέσεις - εικόνα 8

Και για τα μαλλιά, Timotei Precious Oils Spray με βιολογικό έλαιο Argan (και 0% Parabens) για κανονικά μαλλιά με τάση ξηρότητας.



Miss Chic: Τα πιο fun αξεσουάρ του καλοκαιριού και πως θα τα φορέσεις - εικόνα 9





Τill next week!

E

CU στο Life Full of Fashion
και στα Social Media:
FACEBOOK / INSTAGRAM / TWITTER


Previous:
Δες όλα τα post της Miss Chic!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ