Follow us

H Gisele χωρίς makeup στη νέα καμπάνια της Sonia Rykiel

To supermodel εντυπωσιάζει ακόμα και χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

gisele-def

To supermodel εντυπωσιάζει ακόμα και χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Ναι, δεν είναι μεγάλη έκπληξη που η Gisele Bundchen, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο δείχνει τόσο τέλεια και χωρίς makeup. Παλιότερα έχει ποζάρει all natural για περιοδικά όπως Porter, Self-Service και Vogue italia αν και συχνά τη βλέπουμε σε καμπάνιες και φωτογραφίσεις να είναι εμφανώς στυλιζαρισμένη για τις ανάγκες των διάφορων concepts.

Αυτή τη σεζόν, η Gisele θα πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από μια διαφημιστικές καμπάνιες πασίγνωστων fashion labels ανάμεσα στα οποία και οι Emilio Pucci, Isabel Marant και Balenciaga.

Ξεχωρίζουμε την τελευταία της φωτογράφιση που γίνεται για λογαριασμό του οίκου Sonia Rykiel για το αισθητικό αποτέλεσμά της και την άνεση με την οποία χειρίζεται το project η Gisele. Χωρίς καθόλου makeup, στέκεται απέναντι στο φακό του Juergen Teller ο οποίος δημιουργεί έντονα και αισθησιακά ασπρόμαυρα καρέ ενώ το styling επιμελείται η Κatie Grand.

Για ακόμα μια φορά η Βραζιλιάνα καλλονή εντυπωσιάζει μέσα στην απλότητα και το μινιμαλισμό της καμπάνιας και απογειώνει το εγχείρημα σε μερικά μόλις κλικς.

H Gisele χωρίς makeup στη νέα καμπάνια της Sonia Rykiel

H Gisele χωρίς makeup στη νέα καμπάνια της Sonia Rykiel - εικόνα 2

H Gisele χωρίς makeup στη νέα καμπάνια της Sonia Rykiel - εικόνα 3

H Gisele χωρίς makeup στη νέα καμπάνια της Sonia Rykiel - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ