Follow us

O Άγγελος Μπράτης θα παρουσιάσει τη συλλογή του στο Armani Theater

Έχει τη στήριξη του Giorgio Armani

O Άγγελος Μπράτης θα παρουσιάσει τη συλλογή του στο Armani Theater


Έχει τη στήριξη του Ιταλού σχεδιαστή


Ο Giorgio Armani συνεχίζει έμπρακτα να στηρίζει τα νέα ταλέντα της μόδας. Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως θα φιλοξενήσει στο θέατρο του στη Via Bergognone το show του Άγγελου Μπράτη κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας μόδας, από τις 17 έως τις Σεπτεμβρίου.

Η ακριβής ημερομηνία του show δεν έχει ακόμη οριστεί. "Η πρωτοβουλία μου για τη στήριξη ελάχιστα γνωστών αλλά πολλά υποσχόμενων σχεδιαστών αποδίδει καρπούς, και προσωπικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό", δήλωσε ο Armani. "Το μέλλον της μόδας εξαρτάται από τις νέες γενιές, και είμαι στην ευχάριστη θέση να συμβάλω με ενεργό τρόπο σε αυτό"

Ο Άγγελος Μπράτης γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από το Fashion Institute Arnhem στο Άμστερνταμ, ξεκίνησε την πρώτη γυναικεία σειρά με το όνομα του το 2005, αφότου εργάστηκε σε οίκους όπως Vionnet και Roberto Cavalli. Το 2011, κέρδισε το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού "Who Is On Next". Ο Μπράτης είναι γνωστός στη βιομηχανία της μόδας για την couture προσέγγισή του στη γυναικεία μόδα, όπως αυτή αντανακλάται μέσα από σοφιστικέ φορέματα και πολύπλοκες κατασκευές.

Άλλοι σχεδιαστές που έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν τις συλλογές του στο Armani Theater είναι οι:
Andrea Pompilio, Stella Jean, Julian Zigerli, Au Jour Le Jour’s Diego Marquez and Mirko Fontana και Christian Pellizzari.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ