Follow us

H τσάντα που έχουν λατρέψει οι stars

Katie Holmes, Jessica Alba και January Jones είναι μεγάλες fans από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της. Και έχουν τους λόγους τους.

longchamp-def

Katie Holmes, Jessica Alba και January Jones είναι μεγάλες fans από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της. Και έχουν τους λόγους τους.

Λέγεται Le Pliage Heritage και είναι η νέα εκδοχή της it-τσάντας του οίκου Longchamp για το Φθινόπωρο 2014.

H τσάντα που έχουν λατρέψει οι stars

Για τους γνώστες της μόδας δεν είναι ακριβώς νέο το οτι η Longchamp λανσάρει μια all-day bag που γίνεται αμέσως must-have. Με αφετηρία τη δεξιοτεχνία στα δερμάτινα είδη, για την οποία, άλλωστε φημίζεται ο οίκος, η νέα αυτή τσάντα, ειδικά φτιαγμένη για την πόλη, αποτίει φόρο τιμής στη θρυλική συλλογή, ενώ, αναμφίβολα, έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει το νέο hot item- όπως επιτάσσει η μόδα της νέας σεζόν, και όχι μόνο.

To oτι κυκλοφορεί σε εντυπωσιακά φωτεινά χρώματα είναι για εμάς ένα παραπάνω πλεονέκτημα, καθώς αναβαθμίζει ένα απλό και ουδέτερο χρωματικά οutfit στο λεπτό και χωρίς καθόλου κόπο και σκέψη.

H τσάντα που έχουν λατρέψει οι stars - εικόνα 2

Όπως παρατηρούμε, από την αρχική εκδοχή του Le Pliage, δανείζεται την χαρακτηριστική τραπεζοειδή δομή της, την οποία, όμως, μετατρέπει σε γραφική και μοντέρνα. Αυτό το εντυπωσιακό και, συγχρόνως, χαρακτηριστικό σχήμα αντισταθμίζεται από τη μινιμαλιστική λεπτομέρεια: το έμβλημα της Le Pliage έχει μεταμορφωθεί σε μία κομψή οφθαλμαπάτη, ενώ η υπογραφή του οίκου Longchamp, στους τόνους του χρυσού, επισφραγίζει την απαραίτητη glam λεπτομέρεια που κάνει τη διαφόρα στο office look μας ή αν θέλουμε να εμφανιστούμε σε πιο επίσημο σκηνικό.

H oυσία όταν μιλάμε για all-day bags είναι η ευελιξία. Τσάντες όπως η συγκεκριμένη με αφαιρούμενο ιμάντα και λεπτές χειρολαβές, μπορούν να φορεθούν με διάφορους τρόπους: στο χέρι, στον ώμο ή- για ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις- κατά μήκος του σώματος και να ολοκληρώσουν ιδανικά ένα προσεγμένο look.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο οτι οι αγαπημένες stars έχουν ήδη λατρέψει το συγκεκριμένο στυλ. Παρατηρούμε να το προτιμούν από το πρωί ως το βράδυ, σε χαλαρές στιγμές μέχρι εμφανίσεις όπου ξέρουν οτι θα φωτοφραφηθούν επομένως δίνουν παραπάνω προσοχή στο στυλ ττους.

Μήπως να ακολουθήσουμε τα βήματά τους; Γλιτώνοντας χρήμα και χρόνο, η επένδυση σε μια μοντέρνα τσάντα για όλες τις ώρες είναι έξυπνη και λειτουργική. Άλλωστε, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, στυλ δεν είναι το να αποκτάς όλα τα hot new items για να φτιάξεις το τέλειο look αλλά να δημιουργείς το τέλειο look με τα δικά σου προσωπικά αγαπημένα κομμάτια!

H τσάντα που έχουν λατρέψει οι stars - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ