Follow us

Η Αnna Wintour αποκάλυψε το Νο1 μυστικό του στυλ της!

H σιδηρά κυρία της μόδας φαίνεται να έχει τα δικά της μυστικά που είναι πιο απλά απ'όσο νομίζεις.

wintour

H σιδηρά κυρία της μόδας φαίνεται να έχει τα δικά της μυστικά που είναι πιο απλά απ'όσο νομίζεις.

Όχι μόνο έχει πάνω από 30 χρόνια που κυκλοφορεί ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας αλλά εκτός από την αδιαμφισβήτητη εμπειρία της, η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue έχει και ένα δικό της signature στυλ που δύσκολα περνάει απαρατήρητο. Δύσκολα δε θα την αναγνωρίσεις αν δεις μόνο το outfit της και αυτό γιατί έχει φροντίσει να χτίσει την εικόνα της σύμφωνα με τοθς δικούς της κανόνες, όπως ακριβώς παροτρύνει και όλες τις επίδοξες fashionistas ανά τον κόσμο.

Όταν ρωτήθηκε για το καλύτερο μυστικό του στυλ της, ήταν αφοπλιστική: "Φοράω ένα φόρεμα σχεδόν 20 φορές. Το μυστικό μου είναι η ανακλυκλωση". Με το tip της προφανώς μας παραπέμεπει στο χρυσό κανόνα του accessorizing, αυτόν που θέλει ένα outfit να λειτουργεί ως καμβάς και τα υπόλοιπα τα αφήνει στα αξεσουάρ που θα επιλέξεις στην κάθε περίσταση.

Η Αnna Wintour αποκάλυψε το Νο1 μυστικό του στυλ της!

Ναι, καλά ακούς. Ποιος θα το περίμενε οτι ακόμα και η Wintour θα ακολουθούσε τα πιο βασικά βήματα του στυλ, εκεί που περιμέναμε να αλλάζει τα πανάκριβα συνολάκια της κάθε μία ώρα!

Tα items που θα σε βοηθήσουν είναι ένα basic ladylike φόρεμα και εντυπωσιακά αξεσουάρ κάθε φορά που το φοράς, όπως trendy ψηλοτάκουνα, κοσμήματα σε έντονα χρώματα-ακόμα και ένα νέο χτένισμα (παρ'όλο που η Anna Wintour δεν παρεκκλίνει εύκολα από το αυστηρό καρέ της). Όπως αναφέρει και η ίδια, πειραματίσου, δοκίμασε νέους τρόπου να φορέσεις ένα oufit και συνδύασέ το με το σκηνικό στο οποίο πρόκειται να εμφανιστείς.

Καλή επιτυχία!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ