Follow us

Η Lady Gaga και ο Tony Bennett πρωταγωνιστούν σε νέα καμπάνια των H&M

Οι δύο κορυφαίοι σταρ θα ερμηνεύσουν ένα κομμάτι από το άλμπουμ τους Cheek to Cheek που θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου.

hm

Οι δύο κορυφαίοι σταρ θα ερμηνεύσουν ένα κομμάτι από το άλμπουμ τους Cheek to Cheek που θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ναι, είναι αλήθεια. Οι δύο superstars θα συνεργαστούν σε μια εντυπωσιακή παραγωγή, για χάρη της νέας καμπάνιας H&M. Η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο μέχρι τη μέρα που θα δούμε το αποτέλεσμα, μιας και μιλάμε για τη Χριστουγεννιάτικη σειρά της εταιρίας, ωστόσο τα προγνωστικά είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Το επερχόμενο άλμπουμ θα είναι μια συνεργασία μεταξύ των δύο αυτών καλλιτεχνών που προέρχονται από δύο διαφορετικές γενιές, και θα είναι αφιερωμένο στη τζαζ μουσική.

Η καμπάνια θα κάνει την παγκόσμια τηλεοπτική της πρεμιέρα στα τέλη Νοεμβρίου, ενώ μια εκτεταμένη έκδοση του διαφημιστικού σποτ θα αναρτηθεί στη διαδικτυακή τοποθεσία hm.com. Η καμπάνια βέβαια θα περιλαμβάνει και διαφημιστικές καταχωρήσεις με τον Tony Bennett και τη Lady Gaga, τις οποίες θα δούμε σε έντυπα, στο διαδίκτυο, καθώς και σε υπαίθριες διαφημίσεις.

Η Lady Gaga και ο Tony Bennett πρωταγωνιστούν σε νέα καμπάνια των H&M
Το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του Tony Bennett και της Lady Gagaμπορεί να χαρακτηριστεί ως η συνεργασία ανάμεσα σε ένα σύγχρονο είδωλο και έναν από τους θρύλους της μουσικής.

Background info: Το Νοέμβριο του 2013 η Lady Gaga εγκαινίασε το κεντρικό κατάστημα της H&M στην Times Square της Νέας Υόρκης, με τους fans της να συνωστίζονται έξω από το κατάστημα για μια ευκαιρία να συναντήσουν το είδωλό τους και να κάνουν τα ψώνια τους μαζί της. Φαντάσου τί αναμένεται να γίνει στην έναρξη του νέου αυτού project!

Όσο για τον Tony Bennett, ο οποίος διανύει την 7η δεκαετία της ζωής του, θεωρείται ένας από τους καλύτερους ερμηνευτές παγκοσμίως, έχει βραβευτεί 17 φορές με Grammy και έχει ανακηρυχθεί Kennedy Center Honoree και NEA Jazz Master.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ