Follow us

Blog-versary: To "The Blonde Salad" έγινε 5 χρονών

Ένα μεγάλο πάρτυ για την Chiara Ferragni, διάσημοι καλεσμένοι και ένα κουτί δημητριακών αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτή και το blog.

chiara

Ένα μεγάλο πάρτυ για την Chiara Ferragni, διάσημοι καλεσμένοι και ένα κουτί δημητριακών αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτή και το blog.



Το "The Blonde Salad" της Chiara Ferragni όχι μόνο έκλεισε 5 χρόνια συνεχούς επιτυχίας αλλά το γεγονός συνέπεσε και με την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Το αποτέλεσμα αυτής της συγκυρίας: ένα αστραφτερό πάρτυ, celebrity καλεσμένοι και fashion κόσμος να εύχεται τα δέοντα στο παγκοσμίως αγαπημένο blog.

Blog-versary: To "The Blonde Salad" έγινε 5 χρονών

Με τους συνεργάτες της: Alessio Sanzogni, Romy Blanga, Riccardo Pozzoli, Chiara Ferragni, Vincenzo Malinconico, Angelo Tropea, Gregorio Capineri

Blog-versary: To "The Blonde Salad" έγινε 5 χρονών - εικόνα 2

Fashion insiders και bloggers έκαναν το πέρασμά τους από το cocktail party που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το online shop Louisa via Roma και η Chiara φάνηκε να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και περήφανη για την πορεία του blog όλα αυτά τα χρόνια, ενώ διασκέδαζε και φωτογραφιζόταν με φίλους και συνεργάτες.

Μάλιστα, για να τιμήσει την περίσταση, ο καλλιτέχνης Daniel Arango σχεδίασε αποκλειστικά για το The Blonde Salad ένα κουτί δημητριακών με design εμπνευσμένο από την παρουσία της Ferragni στο χώρο της μόδας.

Για την περίσταση η Chiara διάλεξε ένα μικρό μαύρο φόρεμα με χρυσά τυπώματα (Saint Laurent) και ολόχρυσα pointy booties (Giuseppe Zanotti).

Blog-versary: To "The Blonde Salad" έγινε 5 χρονών - εικόνα 3

To κουτί δημητριακών του καλλιτέχνη Daniel Arango


Blog-versary: To "The Blonde Salad" έγινε 5 χρονών - εικόνα 4

H Αnna dello Russo, μία από τις καλεσμένες του party

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ