Follow us

Η νέα συλλογή εσωρούχων της Dita Von Teese

Για νέες μαμάδες και όχι μόνο

Η νέα συλλογή εσωρούχων της Dita Von Teese

Για νέες μαμάδες και όχι μόνο


Η burlesque artist Dita Von Teese δεν είναι μονάχα μία εκθαμβωτική παρουσία αλλά και μια έξυπνη επιχειρηματίας, κάτι που γίνεται σαφές με την τελευταία της σειρά εσωρούχων. Η "Von Follies" είναι μια συλλογή με εσώρουχα μητρότητας που φέρουν ωστόσο το χαρακτηριστικό πολυτελές και προκλητικό στυλ της Dita.

Η νέα συλλογή εσωρούχων της Dita Von Teese

"Προσωπικά έχω αναρωτηθεί πολλές φορές την δυσκολία που μπορεί να υπάρχει στο να βρει μια νέα μητέρα εσώρουχα που είναι πρακτικά αλλά και όμορφα." δηλωσε πρόσφατα η Dita Von Teese.

Η νέα συλλογή εσωρούχων της Dita Von Teese - εικόνα 2

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει 7 σετ εσωρούχων σε προσιτές τιμές (από 30- 55 δολάρια) και διατίθεται αποκλειστικά στα eshops Destination Maternity, Motherhood Maternity και A Pea in the Pod.

Η νέα συλλογή εσωρούχων της Dita Von Teese - εικόνα 3

Φυσικά η κίνηση της Dita συνοδεύτηκε από διττές αντιδράσεις αφού πολλοί βρήκαν το εγχείρημά της "υπερβολικά σέξι" και μη συμβατό με τις ανάγκες μια νέας μητέρας. Στις αντιδράσεις αυτές η ίδια απάντησε λέγοντας πως για εκείνη τα εσώρουχα είναι ένας τρόπος να φέρει κανείς την ομορφιά και την πολυτέλεια στην καθημερινότητά του και πως δεν τα φοράει κανείς για τους άλλους, ούτε καν για να νιώσει η ίδια σέξι στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Η νέα συλλογή εσωρούχων της Dita Von Teese - εικόνα 4


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ