Follow us

H fashion blogger Miss Chic κάνει τα ψώνια της νέας σεζόν παρέα με το Lenovo S860 και #RestlessEnergy!

Και μοιράζεται τη shopping list του Φθινοπώρου

lenovo-1


Και μοιράζεται τη shopping list του Φθινοπώρου


Eνώ έψαχνα την επόμενη πρόκληση στην οποία θα υπέβαλα το Lenovo S860, σκέφτηκα ότι μία fashion blogger δεν θα μπορούσε παρά να τεστάρει τις αντοχές του κινητού της σε καταστάσεις new season shopping! Τις 3 μέρες λοιπόν που αντέχει η μπαταρία του Lenovo S860 χωρίς φόρτιση εγώ θα τις αξιοποιήσω για να κάνω τα ψώνια της νέας σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι για μένα το κινητό είναι βασικό εργαλείο για τα ψώνια καθώς θεωρώ ότι με βοηθάει να οργανώνω καλύτερα το μυαλό μου. Νομίζω μάλιστα ότι η ελευθερία που μου δίνει η ανεξάντλητη μπαταρία του S860 θα φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη αυτές τις μέρες. Άλλωστε, κάθε fashionista έχει ανάγκη από λίγη #RestlessEnergy, σωστά;

Για να μην πολυλογώ όμως, με τα χρόνια έχω καταλήξει σε 3 tips για smart shopping (πάντα με τη βοήθεια του κινητού) τα οποία και θα μοιραστώ μαζί σου:

- Φτιάξε μια λίστα με όσα χρειάζεσαι και αποθήκευσέ την στο κινητό
Κάθε φορά που ανακαλύπτεις κάτι που σου λείπει θα το γράφεις και έτσι όχι μόνο θα πηγαίνεις στοχευμένα στα μαγαζιά αλλά θα αποφεύγεις και τις άσκοπες αγορές. H δική μου λίστα για φέτος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα skinny τζιν, ένα καρό πουκάμισο, ένα ζευγάρι μπότες και μία κάπα.

H fashion blogger Miss Chic κάνει τα ψώνια της νέας σεζόν παρέα με το Lenovo S860 και #RestlessEnergy!
Aπό αριστερά: Koolfly.com, H&M, Zara

- Φωτογράφιζε ό,τι σου αρέσει!
Aξιοποίησε τις βόλτες που κάνεις στα μαγαζιά πριν ξεκινήσεις τα ψώνια σου και (αν το επιτρέπει το μαγαζί) φωτογράφισε ό,τι σου αρέσει στις βιτρίνες. Όταν γυρίσεις στο σπίτι μπορείς με ησυχία να δεις με τι από όλα όσα έχεις στη ντουλάπα σου ταιριάζει το κάθε item και ανάλογα να αποφασίσεις σε ποια πρέπει να επενδύσεις.

H fashion blogger Miss Chic κάνει τα ψώνια της νέας σεζόν παρέα με το Lenovo S860 και #RestlessEnergy! - εικόνα 2
Βlogger's favorites! Από αριστερά: Άννα - Μαρία Μαζαράκη, H&M, Swarovski, (headband) Η&Μ

Το ίδιο ισχύει και όταν υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ένα item και δεν ξέρεις τι να διαλέξεις. Από το να πάρεις κάτι και στην πορεία να συνειδητοποιήσεις ότι η άλλη επιλογή σου ταίριαζε με περισσότερα από τα ρούχα σου, είναι προτιμότερο να τραβήξεις μια φωτογραφία και να αποφασίσεις με την ησυχία σου. Έτσι δεν θα ταλαιπωρηθείς ούτε εσύ αλλά ούτε και οι πωλήτριες με αλλαγές.

H fashion blogger Miss Chic κάνει τα ψώνια της νέας σεζόν παρέα με το Lenovo S860 και #RestlessEnergy! - εικόνα 3
Favorites από την Tous

- Τέλος, φωτογράφισε τα σύνολα σου που νιώθεις ότι χρειάζονται “συμπλήρωμα”.
Έχοντας μαζί σου τις φωτογραφίες όταν θα πας για ψώνια θα μπορέσεις πιο εύκολα να διαλέξεις τα αξεσουάρ που πραγματικά θα αναδείξουν το κάθε look ενώ και οι πωλήτριες θα μπορέσουν να σε καθοδηγήσουν καλύτερα. Ακούγεται απλό αλλά πίστεψέ με θα δεις μεγάλη διαφορά!

Τα λέμε αύριο!
Ε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ