Follow us

H νέα συλλογή Adidas Originals by Rita Ora

H διάσημη τραγουδίστρια και το αγαπημένο brand ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.

rita-ora

H διάσημη τραγουδίστρια και το αγαπημένο brand ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.


Η βραβευμένη καλλιτέχνιδα από την Αγγλία υπογράφει με την #unstoppable ενέργεια της δύο φαινομενικά αντίθετες μεταξύ τους capsule σειρές, τις Pastel και Colourblock.

To cool background:
H Rita δίνει τη δική της εναλλακτική πνοή σε κλασσικά κομμάτια των adidas Originals που έχουμε αγαπήσει εδώ και χρόνια. Ως μουσικός αποτυπώνει φυσικά τον πληθωρικό χαρακτήρα και το καινοτόμο στιλ της επανασχεδιάζοντας iconic σχέδια, συνδυάζοντας μοναδικά το streetwear με high fashion στοιχεία.


Η Pastel capsule συλλογή μας μεταφέρει στα φθινοπωρινά ηλιοβασιλέματα με κυρίαρχα χρώματα τις παστέλ αποχρώσεις από ροζ, μπλε και κίτρινο με απαλά τελειώματα. Δίνοντας ένα twist στη ρομαντική πλευρά της, η Rita Ora παρουσιάζει επιπλέον και την Colourblock συλλογή, τη rock πλευρά της, με έντονες αποχρώσεις του ροζ, κίτρινου και το μπλε που συνδυάζει τολμηρά με το επιβλητικό μαύρο.

H νέα συλλογή Adidas Originals by Rita Ora

H νέα συλλογή Adidas Originals by Rita Ora - εικόνα 2

H νέα συλλογή Adidas Originals by Rita Ora - εικόνα 3

H νέα συλλογή Adidas Originals by Rita Ora - εικόνα 4

Details: Μία «επανάσταση» από φτερά που θυμίζουν τα tattoo της Rita κοσμούν τους ώμους και τους γοφούς στα νέα ρούχα, με διαφανείς λεπτομέρειες που αγκαλιάζουν το σώμα και ψηλόμεσα αποκαλυπτικά skinny σορτσάκια που κλέβουν την παράσταση.

Η συλλογή adidas Originals by Rita Ora Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 είναι διαθέσιμη στα adidas stores (www.adidas.gr/storefinder) καθώς και σε επιλεγμένα fashion stores.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ