Follow us

Η νέα συλλογή τσάντες Carpisa για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2014-'15

Οι λεπτομέρειες στολίζουν τις τσάντες, όπως τα μνημεία και οι ομορφιές κοσμούν την Ιταλία

carpisa

Οι λεπτομέρειες στολίζουν τις τσάντες, όπως τα μνημεία και οι ομορφιές κοσμούν την Ιταλία.


Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-15 της Carpisa φαίνεται να επαναξιολογεί τις αρετές και την ομορφιά της Ιταλίας καθώς και ό,τι γνωρίζει ο κόσμος για την ιταλική φινέτσα.

Η νέα συλλογή τσάντες Carpisa για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2014-'15

Το μέταλλο πρωταγωνιστεί σε διάφορες μορφές χαρίζοντας λάμψη ενω το rock-chic είναι επίσης ένα από τα κύρια θέματα της συλλογής, όπου το μαύρο χρώμα κυριαρχεί.
Η κυριότερη ύφανση που παρατηρούμε στη συλλογή είναι το "pied de poule", τόσο σε micro αλλά και maxi παραλλαγές. Σημαντικό θέμα είναι και το animalier, με πρωτότυπα και ασυνήθιστα τυπώματα καρύδας σε δέρμα πύθωνα, είτε γυαλιστερό, είτε με στίγματα, είτε αδιαφανές.

Η νέα συλλογή τσάντες Carpisa για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2014-'15 - εικόνα 2

Ολόκληρο το νέο concept θα λέγαμε πως χαρακτηρίζεται από υλικά με έμφαση στην πολυτέλεια και αναφέρεται άμεσα στην παγκοσμίως γνωστή φήμη του τεχνίτη της Ιταλίας.

Τέλος, από μια συλλογή με ιταλικό design και αισθητική δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει το country-chic θέμα. Η ανάλογη σειρά αποτελείται από τσάντες με μαλακές δομές και κοκκώδη υλικά που αναμιγνύονται με σουέντ και γούνα και χαρακτηρίζονται από γραμμές με ρομαντική διάθεση που θυμίζουν τοπία της πανέμορφης ιταλικής εξοχής.

Η νέα συλλογή τσάντες Carpisa για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2014-'15 - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ