Follow us

Η νέα συλλογή εσωρούχων L'Agent by Agent Provocateur για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2014-'15

Χρώμα, λάμψη και animal prints στη νέα sexy φθινοπωρινή συλλογή εσωρούχων

Η νέα συλλογή εσωρούχων L'Agent by Agent Provocateur

Χρώμα, λάμψη και animal prints στη νέα sexy φθινοπωρινή συλλογή εσωρούχων


Η πολυτέλεια, ο ερωτισμός αλλά και η άνεση είναι μερικές μονάχα από τις έννοιες που έχουν συνδεθεί με τις συλλογές εσωρούχων L ’Agent by Agent Provocateur που αυτή τη σεζόν κάνει ένα φανταστικό roadtrip στις διαδρομές της Αμερικάνικης κουλτούρας, ακούγοντας στον δρόμο ποπ μουσική, σταματώντας ενδιάμεσα σε ειδυλλιακά μοτέλ, συναντώντας τραγουδιστές και τυχοδιώκτες σε κάθε της στάση.

Φέτος οι σειρές χαρακτηρίζονται από εμφατικά νέα σχήματα εσωρούχων, ενώ είναι ξεκάθαρη η υπογραφή της Agent Provocateur από τα λαμπερά χρώματα και τα όμορφα υφάσματα που δίνουν το ύφος την συλλογής. Βρες τη νέα συλλογή L'agent by Agent Provocateur αποκλειστικά στα φυσικά καταστήματα Palmers και στο e-shop Palmers.gr.

Billboard Brights
Το χρώμα αυτή τη σεζόν έχει μια λάμψη, εμπνευσμένη από τα εκρηκτικά εξώφυλλα δίσκων και τα έντονα νέον φώτα του κέντρου της πόλης. Το σουτιέν με βαθύ ντεκολτέ “Esma” είναι φτιαγμένο από δαντέλα σε fluoro πορτοκαλί χρώμα, ενώ η girly σειρά “Tabita” από τυρκουάζ τούλι με φούξια κεντήματα. Επιστρέφουν κλασικές σειρές όπως η “Danita” και η δαντελένια “Monica” και έρχονται καταπληκτικές καινούριες όπως η σέξυ “Ceri” με τα λαμπερά χρώματά της.

Η νέα συλλογή εσωρούχων L'Agent by Agent Provocateur για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2014-'15
Σετ εσωρούχων Esma

Wildcat Games
Τα παιχνιδιάρικα λεοπάρ prints της L’Agent by Agent Provocateur στην φθινοπωρινή συλλογή θυμίζουν αρκετά τον άγριο και καπριτσιόζο χαρακτήρα της Alabama Whitman στην ταινία True Romance του Quentin Tarantino. Η κλασσική σειρά “Leonara” συνοδεύεται πλέον από την “Rubi” και την κατακόκκινη “Lucila” που είναι φτιαγμένη από ισχυρό πλέγμα από τούλι με μαύρο animal print.

Η νέα συλλογή εσωρούχων L'Agent by Agent Provocateur για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2014-'15 - εικόνα 2
Σετ εσωρούχων Lucila

Work Your Body
Αυτή τη σεζόν, τα κορμάκια έχουν κεντρική θέση στην συλλογή της L ’Agent by Agent Provocateur. Ένα κλασικό ρετρό με μοναδικό σεξαπίλ κορμάκι, είναι ένα κομμάτι βραβείο για το κορίτσι της L ’Agent by Agent Provocateur, που το φοράει με το skinny τζιν της στο club. Η «Idalia» playsuit είναι ένα αισθησιακό κομμάτι από δαντέλα ενώ το κορμάκι «Lucila» είναι σκέτη πρόκληση. Το αγαπημένο πλέον «Marisela», επιστρέφει σε ζουμερά χρώματα βατόμουρου και πάντα εντυπωσιάζει με το κλασικό μαύρο.


Motel Nights
Με μια κρυφή ματιά πίσω από την κουρτίνα ενός παλιού μοτέλ μπορεί να δεις κάτι υπέροχο όταν είσαι στο roadtrip της L ’Agent by Agent Provocateur. Το σετ “Garcia” αστράφτει με τα disco στολίδια του, ενώ η σειρά “Karina” προσκαλεί για μια στενή επαφή με το αισθησιακό, ροζ μπαλκονέ σουτιέν και τις midnight blue ζαρτιέρες.

Η νέα συλλογή εσωρούχων L'Agent by Agent Provocateur για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2014-'15 - εικόνα 4
Σετ εσωρούχων Garcia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ