Follow us

Μια συλλογή τόσο πολύτιμη όσο οι προσωπικές σου αξίες

Πόσο ξεχωριστή σε κάνει να νιώθεις ένα κόσμημα που κουβαλά τη δική σου ιστορία και αντανακλά τις δικές σου εσωτερικές αξίες;

pandora essence

Πόσο ξεχωριστή σε κάνει να νιώθεις ένα κόσμημα που κουβαλά τη δική σου ιστορία και αντανακλά τις δικές σου εσωτερικές αξίες;



Μια συλλογή τόσο πολύτιμη όσο οι προσωπικές σου αξίες

Η προσωπική έκφραση, τα πιστεύω και τα συναισθήματα κάθε γυναίκας, αποτελούν έμπνευση για την ιδιαίτερη συλλογή ESSENCE PANDORA. Βραχιόλια και ιδιαίτερα charms, το καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει μια προσωπική εσωτερική μας αξία, δημιουργούν μία σειρά κοσμημάτων που γεννήθηκε από τις ανάγκες έκφρασης χιλιάδων γυναικών σε όλο τον κόσμο, αποτυπώνοντας τις αξίες τους, αλλά και τα συναισθήματά τους.

Μια συλλογή τόσο πολύτιμη όσο οι προσωπικές σου αξίες - εικόνα 2

Συμβολίζοντας έννοιες που επιτρέπουν στις γυναίκες να εκφράσουν τον αληθινό τους εαυτό και τα πιστεύω τους, η συλλογή περιλαμβάνει βραχιόλια, σε ασήμι ή ύφασμα και πολύπλευρα ασημένια charms με υλικά, χρώματα και σχέδια που έχουν συμβολική αξία, αποτυπώνοντας τη χαρά, την εμπιστοσύνη, το πάθος, την αγάπη, το θάρρος, την πίστη, τη σοφία αλλά και πολλά περισσότερα. Η βάση της συλλογής ESSENCE είναι ένα βραχιόλι μοναδικά σχεδιασμένο, ώστε να δέχεται τα νέα σύμβολα της συλλογής. Κάθε σύμβολο, αντιπροσωπεύει και μια ξεχωριστή αξία. Το βραχιόλι διαθέτει κούμπωμα ασφαλείας με την υπογραφή PANDORA και οι «αξίες» σταθεροποιούνται σε όποια θέση επιθυμεί κάθε γυναίκα πάνω στο βραχιόλι, χάρη στην πρωτοποριακή τους σχεδίαση, που κρύβει μια ευέλικτη σιλικόνη στο εσωτερικό του κάθε συμβόλου.

Μια συλλογή τόσο πολύτιμη όσο οι προσωπικές σου αξίες - εικόνα 3

Τα κομμάτια της Autumn/Winter 2014 συλλογής ESSENCE, σηματοδοτούν την έναρξη μιας νέας εποχής. Aξίες όπως η αξιοπρέπεια, η διαίσθηση, η υπομονή, η δημιουργικότητα και η αφοσίωση, αποτυπώνονται μέσα από περίτεχνα χειροποίητα charms από ημιπολύτιμους λίθους, χρυσό και ασήμι.

Μια συλλογή τόσο πολύτιμη όσο οι προσωπικές σου αξίες - εικόνα 4

Μια συλλογή τόσο πολύτιμη όσο οι προσωπικές σου αξίες - εικόνα 5


Μια συλλογή τόσο πολύτιμη όσο οι προσωπικές σου αξίες - εικόνα 6

Αυτή τη σεζόν, οι νέες αξίες της PANDORA ESSENCE συνδυάζονται μέσα από εκπληκτικά υλικά και χρώματα με συμβολική σημασία αλλά και διαχρονική ομορφιά. Αφηρημένα διάτρητα μοτίβα πάνω σε λαμπερό μασίφ ασήμι 925 και χρυσό 14Κ, δίνουν μια βαθύτερη σύνδεση της σοφίας της ψυχής με το πνεύμα, τις αποχρώσεις της ζωής και την αίσθηση της αξίας. Η ιδιαίτερη συλλογή ESSENCE PANDORA διατίθεται σε όλα τα concept stores και σε shop in shop PANDORA.

Μια συλλογή τόσο πολύτιμη όσο οι προσωπικές σου αξίες - εικόνα 7

Μια συλλογή τόσο πολύτιμη όσο οι προσωπικές σου αξίες - εικόνα 8

Tα ξεχωριστά κοσμήματα PANDORA είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις. Σχεδιάζονται στη Δανία και κατασκευάζονται από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, με ημιπολύτιμους λίθους και χειροποίητες λεπτομέρειες και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση. Τα κοσμήματα PANDORA εκπληρώνουν την περιβαλλοντική ευθύνη της εταιρείας, αφού όλα τα πολύτιμα υλικά που χρησιμοποιεί προέρχονται από αξιόπιστες πηγές. Κάθε δημιουργία προσθέτει αξία και βιωσιμότητα, ενώ δίνει στα κοσμήματα προστιθέμενη αξία.

Μια συλλογή τόσο πολύτιμη όσο οι προσωπικές σου αξίες - εικόνα 9


Μια συλλογή τόσο πολύτιμη όσο οι προσωπικές σου αξίες - εικόνα 10

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρεις στο www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας στο www.pandorashop.gr Χάρτης με τα καταστήματα PANDORA διατίθεται μέσα από το www.pandora.net/el-gr/stores

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ