Follow us

Jeans & Shoes: Βρήκαμε στο The Mall Athens τον παράδεισο των 2 πιο αγαπημένων fashion items

Αλλά θα βρίσκεται εκεί μόνο για 10 ημέρες

Jeans & Shoes: Βρήκαμε τον παράδεισο των 2 πιο αγαπημένων fashion items

Ο παράδεισος των jeans και των παπουτσιών βρίσκεται στο The Mall Athens για 10 ολόκληρες ημέρες!


Τίποτα δεν μπορεί να ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα σου για τη νέα σεζόν όσο μερικά νέα παπούτσια αλλά και μια νέα συλλογή από τζιν. Διαχρονικό και ευέλικτο, το τζιν είναι ο μεγαλύτερός σου σύμμαχος στο στυλ για τις δροσερές ημέρες του φθινοπώρου αλλά και τις...κρύες ημέρες του χειμώνα. Όσο για τον τέλειο συνδυασμό του αγαπημένου σου denim; Δεν είναι άλλος από ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια που θα προσδώσει μια καθοριστική πινελιά στο τελικό σου look. Φόρεσε το τζιν σου με μπαλαρίνες για ρομαντικό στυλ, με biker boots για rock στυλ ή με γόβες για chic στυλ από το πρωί ως το βράδυ.

Κι αν αναρωτιέσαι που θα τα βρεις όλα αυτά και μάλιστα οικονομικά, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το The Mall Athens από 16 έως 26 Οκτωβρίου. Εκεί θα βρεις απίθανους συνδυασμούς και προσφορές από επιλεγμένα καταστήματα ενώ οι έμπειροι fashion stylists του Mirror θα βρίσκονται στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens κάθε απόγευμα 16:00-20:00 για να σου δώσουν όλες τις απαραίτητες συμβουλές για άψογα ανανεωμένα looks.

Απόκτησε τα νέα τζιν αλλά και τα νέα παπούτσια που θα ανανεώσουν το στυλ σου από τα καταστήματα του The Mall Athens και με την απόδειξη επισκέψου τον ειδικά διαμορφωμένο 2ο και 3ο όροφο ώστε να τους δώσεις ιδιαίτερες πινελιές και να τα κάνεις δικά σου.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ!

Στις 24 Οκτωβρίου στις 14.00, όλες οι αναγνώστριες του περιοδικού Mirror και οι επισκέπτες του The Mall Athens θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια φωτογράφιση μόδας (που θα δημοσιευτεί στο Mirror Δεκεμβρίου) και να παρακολουθήσουν εν ώρα δράσης φωτογράφους, μοντέλα και stylists. Το event θα πραγματοποιηθεί υπό τους ήχους χορευτικής μουσικής από live Dj.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ