Follow us

Alexander Wang x H&M: Το ντεμπούτο στην πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Ποιον τρόπο διάλεξε για να παρουσιάσει τη συλλογή του ο διάσημος σχεδιαστής μόδας; Το launch party της συλλογής είχε το πιο απρόσμενο και πρωτοποριακό concept.

wang

Ποιον τρόπο διάλξε για να παρουσιάσει τη συλλογή του ο διάσημος σχεδιαστής μόδας; Το launch party της συλλογής είχε το πιο απρόσμενο και πρωτοποριακό concept.


Alexander Wang x H&M: Το ντεμπούτο στην πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Το παγκόσμιο λανσάρισμα της συλλογής Alexander Wang x H&M είναι γεγονός και το Miss Bloom σου συγκέντρωσε για σένα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να νιώσεις σαν να ήσουν εκεί!

Χθες το βράδυ, το Armory on the Hudson στη Νέα Υόρκη μετατράπηκε από κλειστό στάδιο στίβου σε μία αρένα μόδας.

Καρέ-καρέ λοιπόν:
Η Jessica Chastain, η Mary J. Blige και η Dakota Fanning ήταν μόνο μερικές από τους celebrity καλεσμένους που παρακολούθησαν την παρουσίαση της συλλογής που είναι φανερά εμπνευσμένη από το αθλητικό ντύσιμο και casually εντυπωσιακή, σε μια πασαρέλα που έμοιαζε με φουτουριστική πίστα αγώνων.

Alexander Wang x H&M: Το ντεμπούτο στην πασαρέλα στη Νέα Υόρκη - εικόνα 2

Alexander Wang x H&M: Το ντεμπούτο στην πασαρέλα στη Νέα Υόρκη - εικόνα 3

Alexander Wang x H&M: Το ντεμπούτο στην πασαρέλα στη Νέα Υόρκη - εικόνα 4



Η εκδήλωση ήταν γεμάτη ενέργεια από το ξεκίνημά της, με free runners να χρησιμοποιούν το σκηνικό για μια επίδειξη παρκούρ που έδωσε το έναυσμα για το σόου.
Οι free runners καλωσορίστηκαν από το κοινό που κουνούσε γάντια του μποξ από αφρό και φορούσε αθλητικές φανέλες για την Team Wang και την Team H&M. Το κοινό της Η&Μ σε όλο τον κόσμο είχε προσκληθεί να συμμετέχει μέσω live stream των ιστοσελίδων hm.com και alexanderwang.com.

Ο DJ Jesse Marco ανέλαβε αμέσως μετά το τέλος της επίδειξης, καθώς η πασαρέλα μετατράπηκε σε πίστα για ξέφρενο clubbing, ενώ αργότερα, η hip hop περσόνα Sharaya J άνοιξε ένα σετ-έκπληξη της Missy Elliott (ναι έχουμε να τη δούμε πολύ καιρό και μας έλειψε). Φυσικά, η Missy τραγούδησε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όπως τα «Get Ya Freak On» και «Work it».

Alexander Wang x H&M: Το ντεμπούτο στην πασαρέλα στη Νέα Υόρκη - εικόνα 5

Φυσικά, ο πρωταγωνιστής του show, άνθρωποι πίσω από τη διοργάνωση αυτής της υπερπαραγωγής αλλά και Wang-lovers μίλησαν με πάθος και θαυμασμό για το όλο εγχείρημα.

O Alexander Wang είπε:
«Η σημερινή εκδήλωση για το λανσάρισμα της συλλογής Alexander Wang x H&M αφορούσε τη δυναμική ενέργεια και μια ολοκληρωτική εμπειρία που υπερβαίνει τη μόδα. Ήθελα όλοι να μπορέσουν να αφεθούν και να διασκεδάσουν και ελπίζω ότι το καταφέραμε απόψε.

"Ήταν ένας πραγματικός αντικατοπτρισμός της θεματολογίας της συλλογής Alexander Wang x H&M. Έμοιαζε σαν να βρισκόμασταν στην απόλυτη συνάντηση μόδας και αθλητισμού και ήταν υπέροχο που λανσαρίστηκε εδώ, στη Νέα Υόρκη", λέει η Margareta van den Bosch, καλλιτεχνική σύμβουλος της Η&Μ.

“Η συλλογή είναι υπέροχη. Είναι φρέσκια, είναι προχωρημένη, είναι τα πάντα. Την αγαπώ,” λέει η Mary J. Blige.

“Αγαπώ τον Alexander. Αγαπώ το πώς μεταμορφώνει σε μόδα τα ρούχα που φοριούνται στο δρόμο. Είναι υπέροχο πως οι συνεργασίες της H&M φέρνουν την υψηλή μόδα σε μια κλίμακα προσιτή για τον κόσμο,” λέει η Jessica Chastain.

Info: Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε 250 καταστήματα Η&Μ σε όλο τον κόσμο, και on line από τις 6 Νοεμβρίου, 2014.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ