Follow us

Αυτή είναι η αγαπημένη τσάντα της Naomi Watts

Και έχει πολύ σοβαρό λόγο γι αυτό

tommy-def

Και έχει πολύ σοβαρό λόγο γι αυτό


Ο Τommy Hilfiger συνεργάζεται αυτή τη σεζόν με τη διάσημη ηθοποιό και λανσάρει για 8η χρονιά τη limited edition τσάντα για την υποστήριξη του Breast Health International, του οργανισμού που ασχολείται με την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Η Νaomi Watts είναι φέτος η διεθνής πρέσβειρα του οίκου και του συγκεκριμένου project, το οποίο αγκάλιασε με μεγάλη αγάπη από την πρώτη στιγμή.

Αυτή είναι η αγαπημένη τσάντα της Naomi Watts

Το concept έχει ως εξής:
Ειδικά για το συγκεκριμένο σκοπό, το brand Tommy Hilfiger σχεδιάζει τη ΒΗΙ τσάντα, σχεδιασμένη σύμφωνα με τις γνωστές street chic στυλιστικές γραμμές του οίκου. Αγοράζοντας την τσάντα, οι fans της Tommy Hilfiger αυτομάτως δωρίζουν ένα μέρος από το κόστος στον μεγαλύτερο μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την υγεία του γυναικείου μαστού.

Η παγκόσμια BHI πρωτοβουλία βοηθά γυναίκες με καρκίνο του μαστού να καλύψουν το κόστος ή να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που σχετίζονται με τη φροντίδα τους και που συνήθως δεν καλύπτονται από προγράμματα ασφάλισης υγείας, όπως η μεταφορά του ασθενούς σε ένα ιατρικό ραντεβού ή η φροντίδα των παιδιών κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Για το εγχείρημα επιστρατεύεται και ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος Patrick Demarchelier.

Αυτή είναι η αγαπημένη τσάντα της Naomi Watts - εικόνα 2

Η συλλεκτική BHI τσάντα για το 2014 έχει navy blue χρώμα με tan accents και κομψές κόκκινες ραφές. Φτιαγμένη από δέρμα αγκαλιάζει την κλασική Tommy Hilfiger cool αισθητική με ένα αβίαστo κομψό στυλ. Τα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ασύμμετρες τσέπες, χρυσές λεπτομέρειες και ένα μπρελόκ με κόκκινες, λευκές και μπλε φούντες, ενώ ένα αποσπώμενο λουράκι επιτρέπει τη χρήση της και ως τσάντα ώμου.

Η limited edition τσάντα θα πωλείται προς €299 και €100 από κάθε πώληση θα πηγαίνουν απευθείας στο «Ταμείο για τη Ζωή», ενώ στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη από 20 Οκτωβρίου.

Στο παρελθόν και για τον ίδιο σκοπό έχουν επιστρατευτεί και ανταποκριθεί με μεγάλη αφοσίωση και επιτυχία πολυάριθμοι διεθνείς stars όπως η Naomi Campbell και η Claudia Schiffer φωτογραφημένες και πάλι από τον Patrick Demarchelier, η Charlotte Gainsbourg φωτογραφημένη από την Drew Barrymore, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Renee Zellweger, η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι, το διεθνές supermodel και καταξιωμένη φωτογράφος Helena Christensen, το supermodel και ηθοποιός Milla Jovovich και οι Ιταλίδες ηθοποιοί Claudia Gerini και Cristiana Capotondi.

Αυτή είναι η αγαπημένη τσάντα της Naomi Watts - εικόνα 3
H Naomi Watts με την πρόεδρο της Breast Health International

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ