Follow us

Tα αγαπημένα ρούχα της Demy

Εντοπισαμε την επιλογή της pop τραγουδίστριας σε κάθε της δημόσια εμφάνιση

demy

Εντοπίσαμε την επιλογή της pop τραγουδίστριας σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.


Η Demy, για μία ακόμα φορά αποδεικνύει ότι είναι το νέο fashion icon αποτυπώνοντας τις τάσεις του φετινού χειμώνα που απογειώνουν το leopard, λατρεύουν το ροζ, επιλέγουν το poncho ως το πλέον hot item και φυσικά παραμένουν πάντα θαυμαστές της θηλυκότητας.

Tα αγαπημένα ρούχα της Demy


Για 4η συνεχή σεζόν, η Toi&Moi συνεχίζει τη συνεργασία της με την Demy και την Panik Records και σφραγίζει αυτή τη συνεργασία «στους δρόμους». Από αυτό το Σάββατο, η καμπάνια της Toi&Moi με επίσημο πρόσωπο τη Demy απαντά στα πιο κεντρικά σημεία του νομού Αττικής με 4 διαφορετικές εικόνες, υπό την καθοδήγηση του Θανάση Κρίκη και τις στιλιστικές επιλογές της Χρυσάνθης Θωμάτου.


εκδήλωση φωταγώγησης του Citylink
εκδήλωση φωταγώγησης του Cityl
Η Toi&Moi έχει επιπλέον αναλάβει όλο το ενδυματολογικό κομμάτι της Demy στο επιτυχημένο talent show «The Music School» ενώ παραμένει η αποκλειστική επιλογή της pop τραγουδίστριας σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.

Info: Για εσένα που λατρεύεις το στυλ της Demy μάθε οτι ένα δεύτερο lookbook Toi&Moi πρόκειται να λανσαριστεί μέχρι τα τέλη του μήνα που θα περιλαμβάνει όλες τις τελευταίες τάσεις του χειμώνα 2014-15 και φυσικά την καμπάνια της εταιρείας με τη συμμετοχή της αγαπημένης pop τραγουδίστριας.

Tα αγαπημένα ρούχα της Demy - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ