Follow us

Be a free spirit με ένα διασκεδαστικό application και πολλά δώρα

Τα Sloggi γιορτάζουν 35 χρόνια επιτυχίας και σου χαρίζουν δώρα και διασκέδαση

"Be a free spirit" με ένα διασκεδαστικό application και πολλά δώρα

Τα Sloggi γιορτάζουν 35 χρόνια επιτυχίας και σου χαρίζουν δώρα και διασκέδαση

Εδώ και 35 χρόνια τα αγαπημένα μας εσώρουχα Sloggi μας χαρίζουν ελευθερία κινήσεων, απαλότητα και άνεση. Ελευθερία είναι να ονειρεύεσαι αυτά που αγαπάς και να έχεις τη δύναμη να τα κάνεις πραγματικότητα, κάτι που τα Sloggi έχουν κατακτήσει γράφοντας τη δική τους ιστορία επιτυχίας.

Από το 1979 έως σήμερα το Sloggi έχει φτάσει να είναι η Νο1 μάρκα, σε σλιπ στην Ευρώπη, έχοντας πουλήσει πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια styles. Μέσα από το πέρασμα των δεκαετιών το Sloggi έχει καταφέρει να λανσάρει πολλές καινοτομίες όπως το laser cut που δε διαγράφει κάτω από τα ρούχα, σλιπ φτιαγμένα από 100% βαμβάκι και με υλικά που σέβονται απόλυτα το περιβάλλον αλλά και σειρές αντρικές και γυναικείες με στυλ και χρώμα. Μερικές από τις σειρές που δοκιμάστηκαν και αγαπήθηκαν πολύ είναι οι Light, Light Cotton, Touch It, Trio.

Αυτό το ήξερες;
Αν ενώσουμε όλο το νήμα, που έχει χρησιμοποιηθεί για να ράψουμε τα Sloggi, μπορούμε να καλύψουμε τη διαδρομή από τη Γη μέχρι το φεγγάρι…12 φορές!

Φέτος το χειμώνα τα Sloggi γιορτάζουν και σε καλούν να ταξιδέψετε μαζί! Be a free spirit! Μέσα από τη σελίδα Sloggi στο facebook γιόρτασε και εσύ με ένα διασκεδαστικό application και όμορφα δώρα!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ