Follow us

Sarah Jessica Parker: 4 εμβληματικές εμφανίσεις δια χειρός Oscar de la Renta

Τα φορέματα του ονειρικού σχεδιαστή που αναδείχτηκαν μέσα από τη Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker: 4 εικονικές εμφανίσεις δια χειρός Oscar de la Renta

Τα φορέματα του ονειρικού σχεδιαστή που αναδείχτηκαν μέσα από τη Sarah Jessica Parker

Ο Oscar de la Renta απεβίωσε χτες σε ηλικία 82 ετών και μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο, όμως η μνήμη του είναι τόσο ζώντανη όσο ποτέ μέσα από το έργο του. Όντας ένας από τους τελευταίους couturier και με έφεση στα βραδινά φορέματα, ο de la Renta σχεδίαζε πολύ συχνά για τις εμφανίσεις των διάσημων φίλων του στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο.

Μια από τις μεγαλύτερες υποστηρίκτριές του είναι και η Sarah Jessica Parker που μέσα από το ρόλο της ως Carrie Bradshaw επηρέασε τη μόδα μιας ολόκληρης γενιάς και, ίσως, δεν σταμάτησε ποτέ. Με έμφυτη αγάπη για την κομψότητα και τη γυναικεία χάρη, ο Oscar de la Renta βρήκε στο πρόσωπό της μια μούσα και εκείνη τον τίμησε επανειλλημένως φορώντας τις δημιουργίες του στο κόκκινο χαλί αλλά και στο Sex & the City.

Συγκεντρώσαμε τις 4 πιο αγαπημένες εμφανίσεις της Sarah Jessica δια χειρός Oscar de la Renta. Ποια είναι η δική σου αγαπημένη;

Sarah Jessica Parker: 4 εμβληματικές εμφανίσεις δια χειρός Oscar de la Renta

Στα βραβεία Emmy το 2000 η Sarah Jessica παρουσιάστηκε στο πλευρό του συζύγου της με ένα midi φόρεμα με φτερά στρουθοκαμήλου στη φούστα που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Τότε, βέβαια, ήταν και η εποχή που το εξελισσόμενο στυλ του τηλεοπτικού της alter ego, Carrie Bradshaw, περνούσε επίσης από το...μικροσκόπιο για το "μη ρεαλιστικό" περιεχόμενό του οπότε πλέον, 14 χρόνια μετά μπορούμε να το δούμε με άλλα μάτια και να πούμε πως αυτή η εμφάνιση ήταν πραγματικά υπέροχη. Κάπως περιττό το αξεσουάρ στο μπράτσο...

Sarah Jessica Parker: 4 εμβληματικές εμφανίσεις δια χειρός Oscar de la Renta - εικόνα 2

Στο φιλανθρωπικό event amfAR gala του 2012, η Sarah Jessica έμεινε πιστή στο θηλυκό μα τολμηρό στυλ της φορώντας μια μεταξωτή τουαλέτα του εικονικού σχεδιαστή μαζί με λευκά γάντια και δερμάτινο μπουφάν. Μέχρι τότε το κοινό είχε αγαπήσει το πολύπλευρο mix&match στυλ της "Carrie" και ο ίδιος ο σχεδιαστής λάτρευε τα ρίσκα που έπαιρνε η ηθοποιός.

Συνέχεια στη σελίδα 2
Sarah Jessica Parker: 4 εμβληματικές εμφανίσεις δια χειρός Oscar de la Renta - εικόνα 3

Εσύ θα πήγαινες ποτέ σε φασφουντάδικο με το cocktail Oscar de la Renta φόρεμά σου; Η Carrie Bradshaw το έκανε! Στο ραντεβού της με τον ρώσσο Καλλιτέχνη Alexandr Petrovsky, η Carrie φοράει το φούξια midi Oscar de la Renta φόρεμα, δώρο του καβαλιέρου της, και με αυτό επισκέπτεται την Μητροπολιτική Όπερα αλλά και τα...McDonalds.

Sarah Jessica Parker: 4 εμβληματικές εμφανίσεις δια χειρός Oscar de la Renta - εικόνα 4

Sarah Jessica Parker: 4 εμβληματικές εμφανίσεις δια χειρός Oscar de la Renta - εικόνα 5

Στο φετινό Met Gala, που τιμούσε το έργο του Charles James, η Sarah Jessica εμφανίστηκε με custom Oscar de la Renta φόρεμα που έφερε την κεντημένη υπογραφή του στην ουρά του. Το θηλυκό, θεατρικό στυλ του Charles James έχει εμπνεύσει βαθιά το έργο του de la Renta κάνοντας τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια να μοιάζει με διπλό φόρο τιμής στα δύο αστέρια του evening couture. "Είπα στον κύριο de la Renta να με αφησει να προσθέσω μια υπογραφή του με κόκκινη κλωστή, στο πίσω μέρος του φορέματος και εκείνος δέχτηκε. Ήταν δική μου ιδέα, εκείνος δε θα έκανε ποτέ από μόνος του μια τέτοια κίνηση. Ήταν πολύ μετριόφρων..."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ