Follow us

Η αγαπημένη μας τσάντα εδώ και 20 χρόνια!

Με αφορμή τα γενέθλια της κλασικής πλέον Le Pliage έχεις την ευκαιρία να γίνεις online-μοντέλο της Longchamp

longchamp

Με αφορμή τα γενέθλια της κλασικής πλέον Le Pliage έχεις την ευκαιρία να γίνεις online-μοντέλο της Longchamp


Παραδέξου το, την είχες κι εσύ, την είχα κι εγώ και σχεδόν όλες έχουμε αγαπήσει και κρατήσει αυτήν την τσάντα σε κάποια από τις πολλές πολλές εκδόσεις της. Με όποιο μέγεθος, στυλ, χρώμα και σχέδιο και να την έχεις συνδέσει, είναι σίγουρο οτι θυμίζει σε όλες μας ευχάριστες urban chic στιγμές.

Η αγαπημένη μας τσάντα εδώ και 20 χρόνια!

Τα νέα είναι οτι ο οίκος Longchamp γιορτάζει 20 χρόνια δημιουργίας της θρυλικής σειράς που έχει πουλήσει εκατομμύρια τσάντες από την πρώτη της δημιουργία και υπήρξε σύντροφός μας εδώ και τόσα χρόνια. Δεν είναι άλλη από τη σειρά σύμβολο του οίκου, τη Le Pliage, που επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της ασταμάτητα τα τελευταία είκοσι χρόνια χωρίς να μένει ποτέ εκτός trends.

Η αγαπημένη μας τσάντα εδώ και 20 χρόνια! - εικόνα 2

Με αφορμή την επέτειό της, ο οίκος θέλει να ευχαριστήσει όλες εμάς που τόσα χρόνια έχουμε συμβάλλει με τον τρόπο μας στην επιτυχία αυτής της σειράς και δημιουργεί ένα μοναδικό website: LE PLIAGE GALLERY “The photo gallery for Le Pliage fans”

Mία εκδρομή, ένα δώρο, ένα ταξίδι, ό,τι και να σου θυμίζει η τσάντα σου, βγάλε μαζί της μία φωτογραφία, μοιράσου την ιστορία σου και ανέβασε την εμπειρία σου στο νέο site της Longchamp lepliagegallery.com.
There you go! Είσαι ένα από τα Longchamp girls!

#LePliage20

Η αγαπημένη μας τσάντα εδώ και 20 χρόνια! - εικόνα 3

Η αγαπημένη μας τσάντα εδώ και 20 χρόνια! - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ