Follow us

#MissBloomWinter Ανέβασε τη φωτό σου στο instagram και κέρδισε το Blogger Coat της The KNLs

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε το παλτό-must της σεζόν

#MissBloomWinter Ανέβασε τη φωτό σου στο instagram και κέρδισε το Blogger Coat της TheKNLs

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε το παλτό-must της σεζόν


Καλοσωρίζουμε τη νέα σεζόν με τον πιο chic διαγωνισμό! Aκολούθησε το @missbloomgr στο instagram και ανέβασε τη δική σου φωτό δείχνοντας μας τι σημαίνει χειμώνας για εσένα! Μια ζεστή κούπα με τσάι, η αγαπημένη σου σούπα, το καινούριο σου πουλόβερ, το πιο winter-chic σύνολο για την πόλη ή μια απόδραση, τα μάλλινα, τα πλεκτά, τα γάντια και ο σκούφος που δείχνουν ότι οι χαμηλές πτήσεις του υδραργύρου δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να στήσεις το δικό σου cozy σκηνικό! Ναι, ο χειμώνας μπορεί να είναι όμορφος!

#MissBloomWinter Ανέβασε τη φωτό σου στο instagram και κέρδισε το Blogger Coat της The KNLs


Tο μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ανεβάσεις τη φωτό σου στο instagram, στο Facebook ή στο twitter και να βάλεις hashtag #missbloomwinter. Αν δεν είσαι "δικτυωμένη" σε κάποιο από τα social media, μπορείς απλά να μας στείλεις e-mail στο missbloom@missbloom.gr με θέμα MissBloomWinter, γράφοντας δηλαδή στο subject MissBloomWinter.

Eμείς από τη μεριά μας θα σου κάνουμε δώρο ένα κομμάτι - κλειδί του χειμερινού στυλ που δεν είναι άλλο από τo Blogger Coat του αγαπημένου μας brand The KNLs (Instagram: @theknls)

To μακρύ μάλλινο παλτό είναι αγαπημένο των fashionistas φέτος και ένα βασικό συστατικό για τα πιο ενημερωμένα street style looks. Εντοπίσαμε μια τέλεια εκδοχή του στη νέα συλλογή theKNLs και σκεφτήκαμε ότι είναι το ιδανικό δώρο για τον #missbloomwinter διαγωνισμό μας.

#MissBloomWinter Ανέβασε τη φωτό σου στο instagram και κέρδισε το Blogger Coat της The KNLs - εικόνα 2

Ο διαγωνισμός μας θα έχει διάρκεια ένα μήνα έτσι ώστε η νικήτρια να χαρεί το νέο της παλτό όλο το χειμώνα. Θα συγκεντρώσουμε όλες τις συμμετοχές και θα κάνουμε κλήρωση για να αναδείξουμε την τυχερή. Οι καλύτερες φωτογραφίες θα αποτελέσουν τον καμβά για ένα winter moodboard που θα δημοσιεύσουμε σε ειδικό άρθρο αλλα και στα social media μας μετά το τέλος του διαγωνισμού.

#MissBloomWinter Ανέβασε τη φωτό σου στο instagram και κέρδισε το Blogger Coat της The KNLs - εικόνα 3
Το Blogger Coat είναι ένα μάλλινο maxi παλτό με επιμήκη πέτα σε oversized γραμμή με την υπογραφή του brand The KNLs. Από το ίδιο υλικό σε ανοιχτή γκρι απόχρωση είναι φτιαγμένη και η ζώνη του. Διαθέτει πλαϊνές τσέπες και είναι επενδυμένο εσωτερικά με σατέν ύφασμα που του δίνει ένα πολυτελές φινίρισμα.

Καλή επιτυχία!



Μπορείς να βρεις τη συλλογή theKNLs σε επιλεγμένα καταστήματα και στο e-shop www.theknls.com

Όροι συμμετοχής

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων, της εταιρίας Dyrberg/Kern, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α) βαθμού. Στονδιαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στηνΕλλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουνσυμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 13/11/2013 έως και τις 23/11/2013. Η ανάδειξη του ενός νικητή (1) θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικήςκλήρωσης στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί τηςΚηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού(εφόσον το επιθυμεί). Το όνομά του θα αναρτηθεί στο www.missbloom.gr. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του.

Τα Δώρα είναι προσωπικά δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται και δενεξαργυρώνονται με χρήματα. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα νααντικαταστήσει αυτά με οιαδήποτε ίσης ή μικρότερης αξίας, κατά τηναπόλυτη κρίση της. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτηέγκριση του συμμετέχοντα προς την διοργανώτρια εταιρεία αλλά και τηνεταιρεία Dyrberg/Kern για την τήρηση και καταχώρηση σε βάση δεδομένων των στοιχείων που δηλώνει στο παρόν. Η εταιρεία Dyrberg/Kern δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις, αλλαγές, ματαιώσεις ή αδυναμία παράδοσης του Δώρου εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών, καιρικών ή άλλων συνθηκών πουεμποδίζουν την παράδοση του δώρου. Η εταιρεία Αττικές Εκδόσεις Α.Ε.δικαιούται να μεταβάλλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισμούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα και την ευχέρεια να ακυρώσει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούντους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχουσες στο διαγωνισμό οφείλουν ναγνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του,χωρίς η συμμετέχουσα να διατηρεί το δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικήςαμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Ηεταιρία Αττικές Εκδόσεις δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση αλλεργικής αντίδρασης με τα προϊόντα του εν λόγω διαγω
νισμού.
- See more at: https://www.missbloom.gr/16186/posts/instagram-diagonismos---missbloomstyle-/post.aspx#sthash.1OEoaSGZ.dpuf
Όροι συμμετοχής

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων, της εταιρίας "Κανελοπούλου Δανάη", καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α) βαθμού. Στονδιαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στηνΕλλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουνσυμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 12/11/2014 έως και τις 12/12/2014. Η ανάδειξη του ενός νικητή (1) θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικήςκλήρωσης στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί τηςΚηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού(εφόσον το επιθυμεί). Το όνομά του θα αναρτηθεί στο www.missbloom.gr. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του.

Τα Δώρα είναι προσωπικά δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται και δενεξαργυρώνονται με χρήματα. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα νααντικαταστήσει αυτά με οιαδήποτε ίσης ή μικρότερης αξίας, κατά τηναπόλυτη κρίση της. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτηέγκριση του συμμετέχοντα προς την διοργανώτρια εταιρεία αλλά και την εταιρεία Κανελοπούλου Δανάη για την τήρηση και καταχώρηση σε βάση δεδομένων των στοιχείων που δηλώνει στο παρόν. Η εταιρεία Κανελοπούλου Δανάη δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις, αλλαγές, ματαιώσεις ή αδυναμία παράδοσης του Δώρου εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών, καιρικών ή άλλων συνθηκών πουεμποδίζουν την παράδοση του δώρου. Η εταιρεία Αττικές Εκδόσεις Α.Ε.δικαιούται να μεταβάλλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισμούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα και την ευχέρεια να ακυρώσει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούντους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχουσες στο διαγωνισμό οφείλουν ναγνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του,χωρίς η συμμετέχουσα να διατηρεί το δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικήςαμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Ηεταιρία Αττικές Εκδόσεις δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση αλλεργικής αντίδρασης με τα προϊόντα του εν λόγω διαγωνισμού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ