Follow us

Fashionnoiz: Ένα event όλο εκπλήξεις

To Shopping Christmas Spree που ετοιμάζει αυτό το Σάββατο το Fashionnoiz.com για να γιορτάσει τα πρώτα τα γενέθλια θα είναι γεμάτο εκπλήξεις!

Fashionnoiz: Ένα event όλο εκπλήξεις

To Shopping Christmas Spree που ετοιμάζει αυτό το Σάββατο το Fashionnoiz.com για να γιορτάσει τα πρώτα τα γενέθλια θα είναι γεμάτο εκπλήξεις!

Σε αυτό το fashion event, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά τις δημιουργίες των Aliki 'n' the Jazz rabbit, Anna Veneti atelier, ChrisP, CHRISTINASTRAFTI Fashion Design, ElenLovelyCollections, Fishbone Design, Grecian Chick, Lagoudakis Jewellery, Maraveya, Maryholic, Mi-Ro, Nadia Rapti, Onar Candles, Salt & Pepper Denim, Stelios Koudounaris / Στελιος Κουδουναρης, Thalatta, The Fashion Lab, The KNLs, V&O Pastras Jewelry, Vassilis Thom, Zoi Giakoumatou ZG.

Μαζί με τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας όμως πέρα από το να αποκτήσετε αλλά και να χαρίσετε δώρα γεμάτα στυλ και άποψη θα έχετε την ευκαιρία να στηρίξετε και το πολύτιμο φιλανθρωπικό έργο του Make A Wish Greece– Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος, καθώς το 5% των εσόδων την ημέρα αυτή πηγαίνει για αυτό τον σκοπό. Παράλληλα στην εκδήλωση μαζί με την ομάδα του Make A Wish θα στήσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο των Ευχών αγοράζοντας το ειδικό αστέρι που στοιχίζει 2 ευρώ και μας επιτρέπει πέρα από το να γράψουμε και να κάνουμε την προσωπική μας ευχή για το 2015 να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερη την φιλανθρωπική τους δράση.

H μεγάλη έκπληξη της ημέρας είναι ότι το Fashionnoiz και το Miss Bloom θα στήσουν ένα εικονικό studio φωτογράφισης και θα σας δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας Holiday Look, να φωτογραφηθείτε με αυτό και να μπείτε στην μεγάλη κλήρωση όπου και θα διεκδικήσετε ένα Holiday outfit (ενδυμασία & όχι αξεσουάρ). Οι φωτογραφίες σας θα δημοσιευτούν τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στο Miss Bloom και μαζί θα ανακοινωθεί και το όνομα της μεγάλης νικήτριας.

Τέλος, για την ημέρα του event έχουμε εξασφαλίσει ένα πολύ ενδιαφέρον Goodie Bag με την πολύτιμη βοήθεια της Apivita για να είσαστε ακόμη πιο λαμπερές κατά τη διάρκεια των εορτών όπως επίσης και ένα Photo Booth με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Βίκος, που θα κάνει το event ακόμη πιο ενδιαφέρον και διαδραστικό.

Σας περιμένουμε όλες για να αποχαιρετήσουμε με τον πιο εντυπωσιακό, μοδάτο και Fashionnoiz τρόπο το 2014!

Fashionnoiz: Ένα event όλο εκπλήξεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ