Follow us

Το νέο πρόσωπο της Versace είναι η Madonna!

Tα νέα μόλις ανακοινώθηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν. Η βασίλισσα κρατάει ακόμα τα σκύπτρα της (;)

madonna

Tα νέα μόλις ανακοινώθηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν. Η βασίλισσα κρατάει ακόμα τα σκύπτρα της (;)


Τα πρώτα δείγματα της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής καμπάνιας Versace αρχίζουν να εμφανίζονται στα media και ο οίκος αποφάσισε μόλις χθες να ανακοινώσει οτι το κεντρικό πρόσωπο θα είναι η all-star Madonna. Με τον Mert Atlas και τον Marcus Piggott πίσω από το φακό, το brand θέλησε να γιορτάσει ταυτόχρονα τα ρούχα και τη σημαδιακή παρουσία της Madonna στο χώρο της μουσικής και της μόδας.

Το νέο πρόσωπο της Versace είναι η Madonna!

Η ίδια η Donatella Versace μιλώντας για το νέο εγχείρημα αποκάλυψε οτι είνι ενθουσιασμένη και σίγουρη για το πολύ πρωτοποριακό αποτέλεσμα, άλλωστε οι δυο τους εκτός από το οτι μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μόδα είναι και πολύ στενές φίλες.

Το νέο πρόσωπο της Versace είναι η Madonna! - εικόνα 2

Η συμμετοχή της super-star είναι εκτός των άλλων και επετειακή, όντας η τέταρτη κατά σειρά συνεργασία της με το brand ακριβώς 20 χρόνια μετά την πρώτη φορά που εμφανίστηκε ως κεντρικό Versaceπ πρόσωπο. Σχετικά με τη συνεργασία τους δήλωσε: "Είναι πάντα καταπληκτικό να ντύνεσαι με Versace από την κορυφή ως τα νύχια! Η φίλη μου Donatella κάνει θαύματα με τις ζωντανές και πρωτοποριακές δημιουργίες της".

Αναμένουμε ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα όπως μόνοι η βασίλισσα της pop μπορεί να το κάνει. Η λάμψη της είναι ακόμα δυνατή (;)

Το νέο πρόσωπο της Versace είναι η Madonna! - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ