Follow us

Έλληνες μέχρι το κόκαλο ακόμα και στα κοσμήματα

Η Κατερίνα Ιωαννίδου σχεδιάζει με βάση το καθαρά ελληνικό ταμπεραμέντο

katerina-ioannidis

Η Κατερίνα Ιωαννίδου σχεδιάζει με βάση το καθαρά ελληνικό ταμπεραμέντο


Η σειρά "Greek to the bone" μας τράβηξε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή που την είδαμε και αυτό γιατί πρόκειται για μια ευφάνταστη σειρά κοσμημάτων για όλες τις ώρες που από πίσω κρύβει μια ταλαντούχα greek lover σχεδιάστρια.

Έλληνες μέχρι το κόκαλο ακόμα και στα κοσμήματα

Η Κατερίνα Ιωαννίδου που μας είχε εντυπωσιάσει πριν λίγους μήνες με τη συλλογή "greek tsarouhi" δημιουργεί με βάση την ελληνική ψυχή και την (τρελή) ιδιοσυγκρασία του τόπου μας και φροντίζει να μας υπενθυμίζει πάντα οτι είμαστε αξιαγάπητοι επειδή είμαστε αληθινοί.
Άλλωστε, όταν της ζητήθηκε να μας περιγράψει τη συλλογή της η ίδια αναφέρθηκε στον χιουμοριστικό "ορισμό" του Έλληνα όπως καταγράφεται στο urban dictionary, που φαίνεται οτι εκφράζει απόλυτα τις αρχές της δουλειάς της.

Έλληνες μέχρι το κόκαλο ακόμα και στα κοσμήματα  - εικόνα 2

Έτσι, γι αυτήν Έλληνας είναι ένα άτομο που εκτιμά το ούζο και άλλα παρεμφερή δυνατά ποτά που σε μεθούν με ένα μόνο ποτηράκι, που του αρέσει να σπάει πιάτα και που λατρεύει το φαγητό αφού στην ημέρα του περιλαμβάνει περίπου 17 γεύματα!! Ο ορισμός στο λεξικό αναφέρει οτι τα ελληνικά ονόματα τελειώνουν συνήθως σε -όπουλος και -ίδης ενώ η σχεδιάστρια αναφέρει πως στον κόσμο υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: Οι Έλληνες και αυτοί που θα ήθελαν να είναι Έλληνες!

Με το χιούμορ που τη διακατέχει αλλά και με αγάπη και μεράκι φτιάχνει χειροποίητα κοσμήματα σε μια μεγάλη γκάμα που καλύπτουν όλες τις περιστάσεις και ταιριάζουν με πολλά διαφορετικά looks!

Θα τα βρεις στο katerinaioannidis.com

Έλληνες μέχρι το κόκαλο ακόμα και στα κοσμήματα  - εικόνα 3

Έλληνες μέχρι το κόκαλο ακόμα και στα κοσμήματα  - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ