Follow us

Folli Follie: Το event για την παρουσίαση του συλλεκτικού βραχιολιού I Live For Me

Δες φωτογραφίες από την παρουσίαση του βραχιολιού με πρέσβειρα καλής θελήσεως την Τόνια Σωτηροπούλου

Folli Follie: Το λαμπερό event για την παρουσίαση του συλλεκτικού βραχιολιού I Live For Me

Η Folli Follie και το μη κερδοσκοπικό σωματείο υποστήριξης ατόμων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα I LIVE FOR ME, παρουσίασαν ένα συλλεκτικό βραχιόλι, με πρωταγωνιστή το σύμβολο κάθε μεταμόρφωσης, την πεταλούδα.

Η πρέσβειρα καλής θελήσεως Τόνια Σωτηροπούλου υποδέχτηκε μαζί με την κυρία Μαρίζα Κουτσολιούτσου του Ομίλου FF Group και τον Dr. Νικόλαο Μεταξωτό του I LIVE FOR ME τους λαμπερούς καλεσμένους τους, προτρέποντας τον κάθε ένα ξεχωριστά να αγκαλιάσει αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία.

Η κυρία Μαρίζα Κουτσολιούτσου, του Ομίλου FF Group, δήλωσε ότι «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που στηρίζουμε και φέτος το πολύτιμο έργο του I LIVE FOR ME. Αυτή τη χρονιά, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό συλλεκτικό βραχιόλι, με στόχο να γίνει σύμβολο στον αγώνα κατά του καρκίνου. Σας καλούμε όλους να μεταδώσετε κι εσείς με τη σειρά σας το μήνυμα της Folli Follie και του I LIVE FOR ME, φορώντας ένα κόσμημα που συμβολίζει τη δύναμη»

Folli Follie: Το event για την παρουσίαση του συλλεκτικού βραχιολιού I Live For Me
Η κα Μαρίζα Κουτσολιούτσου του Ομίλου FF Group, ο Dr. Νικόλαος Μεταξωτός Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου I LIVE FOR ME, η πρέσβειρα καλής θελήσεως Τόνια Σωτηροπούλου.

Ο Dr. Νικόλαος Μεταξωτός MD, PhD, Πρόεδρος του I LIVE FOR ME, σημείωσε «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Folli Follie που για ακόμη μια χρονιά στάθηκε στο πλευρό του I LIVE FOR ME υποστηρίζοντας συγκεκριμένες πρωτοβουλίες του σωματείου. Στόχος μας παραμένει η υποστήριξη ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο και χρόνια νοσήματα, μέσω της διαχείρισης των επιπτώσεων της ασθένειας στην καθημερινότητά τους, καθώς επίσης, κυρίως θα έλεγα, δράσεις ενημέρωσης για το κρίσιμο θέμα της πρόληψης, που μας αφορά όλους»

Folli Follie: Το event για την παρουσίαση του συλλεκτικού βραχιολιού I Live For Me - εικόνα 2
Η πρέσβειρα καλής θελήσεως Τόνια Σωτηροπούλου ποζάρει φορώντας το κομψό και διαχρονικό βραχιόλι της Folli Follie, καλώντας όλους μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

Η γνωστή ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θελήσεως Τόνια Σωτηροπούλου τίμησε την προσπάθεια με την παρουσία της στην εκδήλωση και ανέφερε «Είναι τιμή μου και νιώθω υποχρέωση μου να συμβάλλω σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, όχι μόνο με την ιδιότητά μου ως ηθοποιός, που εκτίθεται στα Μέσα, αλλά και ως συνάνθρωπος, που θέλει να προσφέρει όπου χρειάζεται».

Folli Follie: Το event για την παρουσίαση του συλλεκτικού βραχιολιού I Live For Me - εικόνα 3
H Αφροδίτη Πηγή - Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου FF Group, ο Dr. Νικόλαος Μεταξωτός Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου I LIVE FOR ME και η πρέσβειρα καλής θελήσεως Τόνια Σωτηροπούλου

Το «παρών» έδωσαν στην εκδήλωση και οι Ελληνίδες fashion bloggers, οι οποίες στάθηκαν με χαμόγελο και θετική ενέργεια στο πλευρό της Folli Follie και του I LIVE FOR ME για τον αγώνα των ανθρώπων με καρκίνο.

Folli Follie: Το event για την παρουσίαση του συλλεκτικού βραχιολιού I Live For Me - εικόνα 4
Οι Ελληνίδες fashion bloggers φωτογραφήθηκαν για τους σκοπούς του σωματείου. Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (Shoprano), η Ζέτα Τσακούμη(PinkGirlNotes), η Κλειώ Στασινού (The Muse and the Ladybug), η Φιλιώ Μέτση (AllYouNeedIsStyle), η Δέσποινα Ισοπούλου (YouStrikemyfancy), και η Κορίνα Βρούσια (Type My Style) στάθηκαν με χαμόγελο και θετική ενέργεια στο πλευρό της Folli Follie και του I LIVE FOR ME για τον αγώνα των ανθρώπων με καρκίνο.

Το συλλεκτικό βραχιόλι I LIVE FOR ME της Folli Follie συνδυάζει το καφέ χρώμα με το χαρακτηριστικό ροζ χρυσό της Folli Follie και φέρει χάραξη το λογότυπο του σωματείου. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για να ενισχύσουν τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού σωματείου I LIVE FOR ME για την υποστήριξη ανθρώπων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα.

Folli Follie: Το event για την παρουσίαση του συλλεκτικού βραχιολιού I Live For Me - εικόνα 5

Αναζήτησε το συλλεκτικό βραχιόλι σε όλα τα σημεία πώλησης Folli Follie αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα και ανακάλυψε το ιδανικό δώρο για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα τα φετινά Χριστούγεννα. Το βραχιόλι, που θα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, διατίθεται στην τιμή των 60 ευρώ και συμβολίζει την ανεξάντλητη δύναμη του ανθρώπου και την αέναη δυνατότητά του να μεταμορφώνεται και να μεταμορφώνει τις συνθήκες γύρω του, ακόμα και τις πιο δύσκολες.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ