Follow us

Googling Fashion: H Kate Upton, η Kendall Jenner και όλα όσα googlαρες φέτος

Ποιες λέξεις-κλειδιά αναζήτησαν ξανά και ξανά στο Google οι fashionistas μέσα στο 2014;

Fashion+Google: H Kate Upton, η Kendall Jenner και όλα όσα googlαρες φέτος

Ποιες λέξεις-κλειδιά αναζήτησαν ξανά και ξανά στο Google οι fashionistas μέσα στο 2014;

Μια ειδική λίστα σύνθεσε το Style.com σε συνεργασία με την Google αποκαλύπτοντας τις top fashion λέξεις-κλειδιά για τη χρονιά που τελειώνει. Εσύ ποια μοντέλα και ποια νέα trends googlαρες φέτος; Μπορείς να μαντέψεις ποιες βρίσκονται και ποια βρίσκονται στην κορυφή της λίστας;

Αν σε ρωτούσαμε, fashionista φίλη μας, ποιο μοντέλο θεωρείς πως το 2014 ήταν η...χρονιά του τότε ίσως μας απαντούσες με τις εξής δύο λέξεις: Kendall Jenner. Ναι, η 19χρονη "μικρή Kardashian" βρέθηκε από την αφάνεια -για τον κόσμο της μόδας- στις πιο ακριβοπληρωμένες καμπάνιες και τα πιο εντυπωσιακά runway. Παρ'όλα αυτά, η νεαρή Kendall δεν κατέκτησε την κορυφή της λίστας αλλά τη δεύτερη!

Το πιο googlαρισμένο μοντέλο για το 2014 δεν είναι άλλη από τη ζουμερή και πανέμορφη Kate Upton που τράβηξε την προσοχή αντρών και γυναικών με το εξώφυλλό της στο Sports Illustrated. Τις 8 υπολοιπόμενες θέσεις της λίστας καλύπτουν οι Miranda Kerr, Heidi Klum, Gisele Bundchen, Kate Moss, Behati Prinsloo, Gigi Hadid, Karlie Kloss και Naomi Campbell με την Cara Delevingne να κάνει κρότο δια της απουσίας της. Μπορεί η Βρετανή καλλονή να θεωρείται ακόμα κορυφή στον κόσμο του μόντελινγκ και να είχε κατακτήσει πέρσι την 1η θέση της αντίστοιχης λίστας ωστόσο φέτος βρέθηκε στο νο.15!

Σχετικά με τα trends του 2014, ένα ήταν αυτό που απασχόλησε τον κόσμο της μόδας περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο λάμποντας με την...διαφορετικότητά του. Το "normcore" είναι το trend που δεν είναι... trendy. Είναι το trend που επιτάσσει ένα ντύσιμο κοινότυπο και μάλλον βαρετό και που έχει ως σκοπό να ενοποιήσει το άτομο με τον υπόλοιπο κόσμο, αντί να τον κάνει να ξεχωρίζει.

Τo normcore λοιπόν, όπως είναι φυσικό, τράβηξε την προσοχή πολλών όταν άρχισε να εμφανίζεται ως έμπνευση στις συλλογές μεγάλων σχεδιαστών και τελικά, κατέληξε ως το πιο googlαρισμένο trend του 2013. Τα επίσης νέα trend Health Goth και Athleisure ήταν 2ο και 3ο στη λίστα αντίστοιχα. Το πρώτο αφορά σε minimal ρούχα με αθλητικές επιρροές και πολλές φορές τεχνικές προδιαγραφές που όμως φέρουν μια...σκοτεινή αύρα ενώ το δεύτερο αφορά στην ευρέως διαδεδομένη τάση που έχει βάλει τα ρούχα γυμναστηρίου και τα sneakers στην καθημερινή σου ζωή ακόμα και στο γραφείο ή το μπαρ.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ