Follow us

Τα super models τρώνε burgers

Kαι παίζουν video games!

balmain-def

Kαι παίζουν video games!


H νέα καμπάνια Balmain για την Άνοιξη 2015 εχει σκοπό να μας αλλάξει εντελώς τη γνώμη που έχουμε για τις συνήθειες των μοντέλων. Στις πρώτες φωτογραφίες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, ο οίκος επιστρατεύει την αφρόκρεμα των super models και ονόματα όπως Adriana Lima, Joan Smalls, Rosie Huntington-Whiteley, Isabeli Fontana and Crista Cober απαθανατίζονται να απολαμβάνουν ζουμερά burgers αλλά και να παίζουν με φορητές παιχνιδοκονσόλες Nintendo!

Πίσω από το φακό κρύβεται ο ταλαντούχος Mario Sorrenti ενώ οι πανέμορφες συμμετέχουσες φορούν τα νέα κομμάτια της συλλογής σαν ένα είδος uniform ενώ τιμούν το τυπικό αμερικανικό junk food!

Τα super models τρώνε burgers



Ο creative director του οίκου Oliver Rousteing ότα ρωτήθηκε για αυτή την αρκετά αναπάντεχη και καινοτομική του κίνηση απάντησε: "Οι δυναμικές γυναίκες που είχα μπροστά μου με ενέπνευσαν να ανακαλύψω την πρωτοποριακή και pop πλευρά της γενιάς μου θέλoντας να αναδείξω ταυτόχρονα μια πολύ αληθινή πλευρά της ζωής".

Εμείς αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την ολοκληρωμένη παρουσίαση της ανοιξιάτικης καμπάνιας Balmain που θα γίνει το Φεβρουάριο.

Τα super models τρώνε burgers  - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ