Follow us

Kim Kardashian, Kanye West στη νέα καμπάνια Balmain

H πιο συζητημένη καμπάνια της χρονιάς που φεύγει

Kim Kardashian, Kanye West στη νέα καμπάνια Balmain

H πιο συζητημένη καμπάνια της χρονιάς που φεύγει


Ο οίκος Balmain παρουσίασε την νέα καμπάνια για τη menswear συλλογή με πρωταγωνιστές τον Kanye West και τη σύζυγό του, Kim Kardashian. Οι δύο τους, οι οποίοι έχουν φωτογραφηθεί στο παρελθόν για το αμφιλεγόμενο εξώφυλλο της Vogue, φωτογραφίζονται ξανά από τον Mario Sorrenti.

Ο σχεδιαστής, ο οποίος είναι στενός φίλος με το ζευγάρι (και έντυσε την Kim Kardashian για το bachelorette και το γάμο της), δημοσίσευσε την παραπάνω φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram το πρωί της Δευτέρας, και η Kim έκανε το ίδιο αμέσως μετά. Ο οίκος Balmain επιβεβαίωσε ότι η εικόνα είναι πράγματι μέρος της menswear καμπάνιας, που Θα κάνει το ντεμπούτο της επίσημα το Μάρτιος του 2015 στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας.

Ο creative director του οίκου Balmain, Olivier Rousteing
σχολίασε για την καμπάνια των Kimye: "Για την νέα καμπάνα του menswear, ήθελα να συλλάβω μια στιγμή της αγάπης. Η Kim και ο Kanye είναι fashion icons και φίλοι μου. Είναι τιμή μου να τους έχω σε αυτή την καμπάνια Balmain. Μαζί, αντιπροσωπεύουν την αγάπη και την, είναι η νέα εποχή. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια καμπάνια, εκφράζει κάτι πέρα από τα ρούχα, είναι μια γιορτή αγάπης."

Kim Kardashian, Kanye West στη νέα καμπάνια Balmain

Kim Kardashian, Kanye West στη νέα καμπάνια Balmain - εικόνα 2

Kim Kardashian, Kanye West στη νέα καμπάνια Balmain - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ