Follow us

Οι πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης σειράς «Revenge» παραδίδουν μαθήματα στυλ

Πάρε έμπνευση για τις εμφανίσεις σου 

Οι πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης σειράς «Revenge» παραδίδουν μαθήματα στυλ

H μεγαλύτερη ιστορία εκδίκησης συνεχίζεται και ενώ την παρακολουθείς με αμείωτο ενδιαφέρον στο Fox Life μην χάσεις την ευκαιρία να εμπνευστείς από τα looks και να πάρεις ιδέες για τις δικές σου εμφανίσεις.

Emily Thorne

Οι πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης σειράς «Revenge» παραδίδουν μαθήματα στυλ

Η Emily Thorne (Emily VanCamp) ενσαρκώνει το κλασικό γυναικείο upper class αμερικάνικο στυλ: καθαρές γραμμές και κλασικές σιλουέτες. Κομψά, διαχρονικά κομμάτια με αρκετή δόση από μοντέρνες επιρροές σε συνδυασμό με απλά αξεσουάρ. Ως πλούσια κληρονόμος καθηλώνει με εμφανίσεις που θυμίζουν εκδίκηση και δείχνει πώς μπορείς, παρά τη νεαρή ηλικία, να φορέσεις δημιουργίες υψηλής ραπτικής από Prada, Missoni, Zac Posen, Stella McCartney μέχρι Fendi και Escada.

Οι πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης σειράς «Revenge» παραδίδουν μαθήματα στυλ - εικόνα 2

Αγαπημένο χρώμα στις εμφανίσεις της, το κόκκινο, εκπέμπει αυτοπεποίθηση και πάθος, ενώ δεν λείπουν τα floral ρομαντικά φορέματα και τα αποκαλυπτικά αλλά πάντα chic ντεκολτέ. Στις καθημερινές τις εμφανίσεις επιλέγει classic jeans, λευκά πουκάμισα και λιτά φορέματα. Όσο για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Emily στο φινάλε του 2ου κύκλου ως νύφη, το νυφικό είναι μια μοναδική δημιουργία της Jill Ohanneson, αποκλειστικά σχεδιασμένo για την Emily Thorne!

Victoria Grayson

Οι πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης σειράς «Revenge» παραδίδουν μαθήματα στυλ - εικόνα 3

Η Victoria Grayson (Madeleine Stowe) είναι αδιαφισβήτητα η «Βασίλισσα των Hamptons» παρουσιάζοντας μια (συχνά ψυχρή) στυλιστική τελειότητα που ταιριάζει με το χαρακτήρα της. Σε κάθε επεισόδιο, η Victoria αναδεικνύει τις επικίνδυνες καμπύλες της, επιλέγοντας σχεδόν εξ ολοκλήρου bandage φορέματα, δημιουργίες Herve Leger, Dior, Michael Kors και Vera Wang.

Οι πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης σειράς «Revenge» παραδίδουν μαθήματα στυλ - εικόνα 4

Ακολουθώντας τον κανόνα της ηλικίας της όλα τα φορέματα και οι φούστες της είναι σε midi μήκος. Η Victoria είναι πάντα overdressed, είτε πρόκειται να εμφανιστεί σε ένα επίσημο δείπνο ή ένα κυριακάτικο brunch. Όπως άλλωστε αρμόζει σε μια «βασίλισσα».


Charlotte Grayson

Οι πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης σειράς «Revenge» παραδίδουν μαθήματα στυλ - εικόνα 5

Η Charlotte Grayson (Christa B. Allen) είναι κόρη της Victoria Grayson και γνωστή socialite της κλειστής κοινωνίας των Hamptons. Της αρέσει να διασκεδάζει και να ζει τη ζωή της όπως όλοι οι έφηβοι. H Charlotte μπορεί να είναι η μικρότερη σε ηλικία, αλλά είναι σίγουρα τόσο καλοντυμένη όσο και οι υπόλοιποι χαρακτήρες του «Revenge»!

Οι πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης σειράς «Revenge» παραδίδουν μαθήματα στυλ - εικόνα 6

Αποφεύγει τα υπερβολικά κλασικά κομμάτια επιλέγοντας high-end σχεδιαστές όπως Dolce&Gabbana αλλά και casual κομμάτια από μάρκες όπως η Forever21. Τα ρούχα της είναι φρέσκα και νεανικά, με fancy λεπτομέρειες που ταιριάζουν στην ηλικία της. Όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, εμφανίζεται συντηρητική προσπαθώντας να ακολουθήσει το στυλ που αρμόζει σε ένα κορίτσι υψηλής κοινωνίας, επιλέγοντας αυστηρά φορέματα και κλασσικές γραμμές, παρόμοιες με αυτές της μητέρας της Victoria.


Δες τα νέα επεισόδια «Revenge» κάθε Πέμπτη στις 21:50 στο FOX Life.


Δες παρακάτω το promo trailer:

[FOX Life] REVENGE 3 PROMO from FOX International Channels GR on Vimeo.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ