Follow us

Νέος Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα φόρεμα Mi-Ro από το fashionnoiz.com

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και διεκδίκησε το

Νέος Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα φόρεμα Mi-Ro από το fashionnoiz.com

Το fashionnoiz.com είναι ο νέος online προορισμός για κάθε fashionista που αναζητά δημιουργίες Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, styling tips και τα πάντα γύρω από τον κόσμο της μόδας.


Ο διαγωνισμός της Τετάρτης σου δίνει την δυνατότητα να κερδίσεις αυτή την εβδομάδα ένα φόρεμα με την υπογραφή των Mi-Ro.

Συνεργάζεται με πάνω από 25 brands φέρνοντάς σου τα πιο ξεχωριστά fashion items και έχει τη δύναμη να αλλάξει ριζικά το στυλ σου προσφέροντας σου premium υπηρεσίες styling! Ο λόγος για το νέο αγαπημένο μας e-shop, Fashionnoiz.com για τον οποίο μιλούν οι πιο cool fashion bloggers.

Από τα χειροποίητα παπούτσια The Workshop, μέχρι τις δημιουργίες του Στέλιου Κουδουνάρη και τα ευφάνταστα κοσμήματα Alice n the Jazz Rabbit, το Fashionnoiz αποτελεί ένα ταξίδι μόδας που ξεδιπλώνεται με κάθε "κλικ". Στα ράφια του έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις και τις συλλογές νέων σχεδιαστών όπως Aliki Stroumpouli, Anna Veneti, Blameyourdaze, ChrisP by Chris Milonas, Christina Strafti και πολλών ακόμα. Η ομάδα του MissBloom.gr σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα εντυπωσιακό φόρεμα με την υπογραφή των Mi-Ro.


Κέρδισε ένα φόρεμα με την υπογραφή του σχεδιαστικού δίδυμου Mi-Ro

Νέος Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα φόρεμα Mi-Ro από το fashionnoiz.com

Το φόρεμα διατίθεται σε δύο μεγέθη Small και Medium

Κάνε κλικ εδώ, για να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής και να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ