Follow us

O έλληνας σχεδιαστής Angelos Bratis παρουσίασε τη νέα του συλλογή στο Μιλάνο

Με έντονα χρώματα, πτυχώσεις και γραμμές που κολακεύουν το σώμα ο Angelos Bratis δημιουργεί την νέα του collection για το χειμώνα 15-16.

O Έλληνας σχεδιαστής Angelos Bratis παρουσίασε τη νέα του συλλογή στο Μιλάνο.

Με έντονα χρώματα, πτυχώσεις και γραμμές που κολακεύουν το σώμα ο Angelos Bratis δημιουργεί την νέα collection για το χειμώνα 15-16.

O έλληνας σχεδιαστής Angelos Bratis παρουσίασε τη νέα του συλλογή στο Μιλάνο
O σχεδιαστής Angelos Bratis

Ο έλληνας σχεδιαστής Angelos Bratis με σταθερά βήματα πηγαίνει όλο και πιο καλά στο κόσμο της μόδας με έδρα την Ιταλία. Η νέα του collecttion για το χειμώνα 15-16 παρουσιάστηκε πριν μερικές μέρες στο Μιλάνο σε ένα πολύ κομψό instalation από κούκλες που ήταν σαν ζούσαν και κινούνταν μέσα στο χώρο όπου έγινε η παρουσίαση.

O έλληνας σχεδιαστής Angelos Bratis παρουσίασε τη νέα του συλλογή στο Μιλάνο - εικόνα 2

Τα ρούχα ήταν κυρίως φορέματα με έντονα χρώματα, πτυχώσεις και φτιαγμένα με την μέθοδο του μουλάζ, που στην ουσία είναι σαν να φτιάχνεις ένα ρούχο πάνω σε μία κούκλα με το ύφασμα και καρφίτσες αρχικά ώστε να του δώσεις σχήμα για να ραφτεί μετά βάση αυτής της φόρμας που έχει δοθεί από την παραπάνω διαδικασία.

O έλληνας σχεδιαστής Angelos Bratis παρουσίασε τη νέα του συλλογή στο Μιλάνο - εικόνα 3

Οι ζώνες και οι κατασκευές σε ταμπά δέρμα έδωσαν την τελική πινελιά της συλλογής που την κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή. Η διάσημη και πολύ σκληρή κριτικός μόδας Suzy Menkes ήταν από τις πρώτες που επισκέφτηκαν την παρουσίαση κάτι που δείχνει πως το όνομα του Άγγελου Μπράτη είναι πλέον αναγνωρίσιμο από τους σωστούς ανθρώπους!

O έλληνας σχεδιαστής Angelos Bratis παρουσίασε τη νέα του συλλογή στο Μιλάνο - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ