Follow us

Η Αθηνά Κόρδα μιλάει για τη νέα της συλλογή Antithesis

Κι ετοιμάζεται για τη 17η Athens Xclusive Designers Week

Η Αθηνά Κόρδα μιλάει για τη νέα της συλλογή Antithesis
Κι ετοιμάζεται για τη 17η Athens Xclusive Designers Week

Εμπνευσμένη από τα απόλυτα γεωμετρικά σχήματα, η Αθηνά Κόρδα σχεδιάζει λιτές γραμμές και αγαπάει τις σκοτεινές αποχρώσεις. Η Αθηνά πειραματίζεται με διάφορα αντιφατικά υλικά, χρησιμοποιώντας τα έτσι ώστε να δώσουν έμφαση στο εκάστοτε ρούχο. Η σχεδιάστρια δημιουργεί ρούχα που μπορούν να επαναπροσδιοριστούν ανάλογα με τη χρήση, ενώ βασικός στόχος τους είναι να κολακεύουν τη γυναικεία φιγούρα.

Η Αθηνά Κόρδα μιλάει για τη νέα της συλλογή Antithesis

Λίγο πριν παρουσιάσει τη νέα της συλλογή, ANTITHESIS, στην 17η Xclusive Designers Week, η Αθηνά Κόρδα μιλάει για την έμπνευση αλλά και την εμπειρία που έχει κερδίσει μέσα από την ελληνική γιορτή της μόδας και μας υπόσχεται μελλοντικές εκπλήξεις. «Η συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 15-16, ονομάζεται ‘ANTITHESIS’, και εκφράζει τις αντιθέσεις των υλικών, των υφών και των συναισθημάτων. Η πηγή έμπνευσης της και η παρουσίαση που θα δείτε από μόνα τους την κάνουν ξεχωριστή».

Η Αθηνά συμμετείχε για πρώτη φορά στην 14η Athens Xlucive Designers Week, όπου παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό, τη συλλογή της “Work The Void” για την άνοιξη/καλοκαίρι 2014 και συνέχισε την επόμενη χρονιά με την κολεξιόν “Lost in a Moment” για τον χειμώνα 2014 – 2015. «Η συμμετοχή μου στην AXDW έδωσε την ευκαιρία σε μένα άλλα και στον κόσμο, να γνωριστούμε καλύτερα. Είναι μια εμπειρία πολύ δυνατή καθώς σε βάζει στη διαδικασία να μελετάς καλύτερα τα πράγματα σε ότι κάνεις, γιατί απλά, εκτίθεσαι στο κοινό που έρχεται να σε δει. Αυτό γίνεται ένας μεγάλος δάσκαλος και όταν τελειώνει το μόνο που θέλεις, είναι να έρθει η στιγμή που θα το ξανακάνεις. Είναι μαγικό».

Η Αθηνά Κόρδα μιλάει για τη νέα της συλλογή Antithesis - εικόνα 2

Η 17η Athens Xclusive Designers Week θα διεξαχθεί από τις 28 έως τις 30 Μαρτίου στο Κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ