Follow us

Model Tattoos: Τα καλύτερα τατουάζ μοντέλων

Model skin art

Model Tattoos: Τα καλύτερα τατουάζ μοντέλων

Model Skin art

Τα τατουάζ είναι μια πολύ hot τάση τα τελευταία χρόνια, κυρίως γιατί η ύπαρξή τους (ακόμη και στις γυναίκες) έχει πλέον απενεχοποιηθεί. Στο παρελθόν, μπορεί οι γυναίκες- μοντέλα να αντιμετώπιζαν πρόβλημα, αφού μπορεί να έχαναν δουλειές εξαιτίας των εμφανών τατουάζ που είχαν στο σώμα τους, τα τελευταία χρόνια όμως, όχι μόνο αυτό δεν ισχύει, αλλά πλέον πολλοί είναι οι σχεδιαστές και οι εταιρίες ρούχων που τις προτιμούν, καθώς τα tattoos προσδίδουν extra στυλ στα looks τους. Για του λόγου το αληθές, δες παρακάτω μερικά από τα πιο διάσημα μοντέλα και τα μοναδικά τατουάζ τους!

Model Tattoos: Τα καλύτερα τατουάζ μοντέλων
Lily Cole
H Lily Cole έχει αρκετά tattoοs, μερικά από τα οποία βρίσκονται στο πόδι και τον καρπό του χεριού της.

Model Tattoos: Τα καλύτερα τατουάζ μοντέλων - εικόνα 2
Jourdan Dunn
Η Jourdan Dunn πέρα από το BFF τατουάζ που έκανε με την κολλητή και συνάδελφό της Cara Delevigne, με τα αρχικά των ονομάτων τους έχει και αλλά, όπως ένα αιγυπτιακό σχέδιο στην πλάτη.

Model Tattoos: Τα καλύτερα τατουάζ μοντέλων - εικόνα 3
Cara Delevingne
Από ποιο να αρχίσουμε και από ποιο να τελειώσουμε! Η Cara Delevingne είναι λάτρης των τατουάζ και πέρα αυτό που έχει κάνει με την κολλητή της, Jourdan Dunn, μερικά από τα τατουάζ της είναι ένας τίγρης στο δάχτυλό της, τα αρχικά της στο χέρι, αλλά και την λέξη “bacon” στο πέλμα της...

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ