Follow us

#WITHOUTSHOES: Η Τοms μας "βγάζει" τα παπούτσια και φέτος!

Η TOMS μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την παγκόσμια ημέρα χωρίς παπούτσια, με έναν μοναδικό τρόπο

1

Η TOMS μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την παγκόσμια ημέρα χωρίς παπούτσια, με έναν μοναδικό τρόπο!


Η Toms απαρτίζεται από μία ομάδα που πιστεύει σε ένα κόσμο όπου ο ένας στηρίζει τον άλλο. 365 ημέρες το χρόνο, πίσω από κάθε προιόν, κρύβεται η αφοσίωση στη προσφορά και την αλληλεγγύη.

#WITHOUTSHOES: Η Τοms μας "βγάζει" τα παπούτσια και φέτος!

Φέτος για πρώτη φορά, το One Day Without Shoes τιμά και τη δική σου αφοσίωση στην ευαισθητοποίηση του κόσμου στο θέμα της Εκπαίδευσης και Υγείας των παιδιών. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις είναι απλή: Από τις 5 έως τις 21 Μαΐου ποστάροντας στο instagram μια εικόνα ξυπόλητοι με το hashtag #withoutshoes #TomsGreece η TOMS προσφέρει ένα ζευγάρι παπούτσια σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη.

#WITHOUTSHOES: Η Τοms μας "βγάζει" τα παπούτσια και φέτος! - εικόνα 2


Η δράση έχει ως σύνθημα “The more you share, the more you give” (take a pic = give shoes), που συνοψίζει ουσιαστικά πως το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αφιερώσεις λίγα λεπτά δημιουργίας για ένα καινούργιο Post σου στο instagram! Στις 21 Μαΐου, θα δεις το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας σου αποτυπωμένο στο συνολικό νούμερο των παπουτσιών που κατάφερες να προσφέρεις ενώ θα είσαι καλεσμένη σε μία μοναδική γιορτή!

#WITHOUTSHOES: Η Τοms μας "βγάζει" τα παπούτσια και φέτος! - εικόνα 3

Με background την όμορφη Θεσσαλονική, η Toms σε περιμένει σε ένα αξέχαστο μουσικό event στο Toms Flagship store με δράσεις για παιδιά αλλά και μουσική από το συγκρότημα Xaxakes! Πάρε μέρος στη γιορτή και στην έμπρακτη βελτίωση της ζωής ενός παιδιού που το έχει ανάγκη!

Info: 21/05 TOMS Flagship store, Τσιμισκή 22 (Στοά Παλιού Ταχυδρομείου - Στοά Πελοσώφ) στις 19:00

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ