Follow us

Διαγωνισμός: Κέρδισε τώρα ένα t-shirt Deux Hommes σχεδιασμένο για την Madame Figaro

5 τυχερές θα αποκτήσουν το απόλυτο couture item!

Διαγωνισμός: Κέρδισε τώρα ένα t-shirt Deux Hommes σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις αναγνώστριες της Madame Figaro


5 τυχερές θα αποκτήσουν το απόλυτο couture item!


Άσε για λίγο στην άκρη τα t-shirts που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και απόκτησε τώρα το πιο fashionable t-shirt του καλοκαιριού. Το hot σχεδιαστικό δίδυμο της ελληνικής μόδας, Deux Hommes, σχεδιάζει τώρα αποκλειστικά για την Madame Figaro, το πιο ultra chic tee, σε 3 υπέροχες εκδοχές.

Διαγωνισμός: Κέρδισε τώρα ένα t-shirt Deux Hommes σχεδιασμένο για την Madame Figaro

Στις κλασικές αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου, οι οποίες συνδυάζονται με όλα σου τα ρούχα και ταιριάζουν σε κάθε στυλ και περίσταση αλλά και με 3 διαφορετικά logos, οι Deux Hommes, δίνουν στο πιο basic fashion item της γκαρνταρόμπας σου, νέα πνοή. Με την γυναίκα του Madame Figaro να αποτελεί κύρια πηγή έμπνευσης για το σχέδιό τους, τα fashion αυτά t-shirts έρχονται σε loose γραμμή, fit for all μέγεθος, μεταμοντέρνες γραμματοσειρές, αλλά και με την υπογραφή των designers.

Η αιώνια μούσα της θηλυκότητας και του στυλ, Brigitte Bardot, “δέχεται” digital επεξεργασία και αποτυπώνεται στο t-shirt ως στάμπα, ενώ το λογότυπο του Maison Deux Hommes, είναι τόσο διακριτικό και επίκαιρο, μέσα στην απλότητά του, φέρνοντας ένα chic παριζιάνικο αέρα, στο t-shirt αυτό.

Λάβε μέρος τώρα στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας απλά την παρακάτω φόρμα!

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ