Follow us

Kendall Jenner, Joan Smalls και Isabeli Fontana για τα Calvin Klein

Δες φωτογραφίες από την σέξι καμπάνια εσωρούχων Calvin Klein

Kendall Jenner, Joan Smalls και Isabeli Fontana για τα Calvin Klein

Δες φωτογραφίες από την σέξι καμπάνια εσωρούχων Calvin Klein.

Mε πρωταγωνίστριες τα μοντέλα Kendall Jenner, Joan Smalls, Isabeli Fontana και Edita Vilkeviciute η καμπάνια των εσωρούχων Calvin Klein είναι ήδη μία από τις πιο πολυσυζητημένες της νέας σεζόν.

Με τον διάσημο φωτογράφο μόδας Mikael Jansson πίσω από τον φακό, η πιο πρόσφατη καμπάνια Calvin Klein, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον φθινόπωρο, μας εισάγει στον κόσμο του “original sexy” παρουσιάζοντας μια επιλεγμένη σειρά από υπέροχα εσώρουχα.


Kendall Jenner, Joan Smalls και Isabeli Fontana για τα Calvin Klein
Joan Smalls

“Η Calvin Klein ήταν αυτή που όρισε το τι είναι sexy και τώρα καλούμαστε να το επαναπροσδιορίσουμε” δήλωσε η Melisa Goldie, Chief Marketing Officer, Calvin Klein, Inc. “Αυτή η καμπάνια φέρνει κοντά δυναμικές γυναίκες από όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν μαζί μας την κληρονομιά της μάρκας που είναι ηγέτης στην κατηγορία των εσωρούχων”.

Kendall Jenner, Joan Smalls και Isabeli Fontana για τα Calvin Klein - εικόνα 2
Isabell Fontana

Η καμπάνια θα περιλαμβάνει και το call to action hashtag #mycalvins που καλεί τους fans της μάρκας να συμμετάσχουν στην social media καμπάνια ανεβάζοντας φωτογραφία με το αγαπημένο τους εσώρουχο Calvin Klein.

Kendall Jenner, Joan Smalls και Isabeli Fontana για τα Calvin Klein - εικόνα 3
Edita Vilkeviciute

Για την Kendall Jenner αυτή είναι η δεύτερη παγκόσμια καμπάνια του οίκου μέσα σε ένα χρόνο, καθώς πρόσφατα ήταν και το πρόσωπο της καμπάνιας για την limited-edition συλλογή Calvin Klein Jeans #mycalvins Denim Series. Δες εδώ περισσότερες φωτογραφίες της από την καμπάνια Calvin Klein.

Kendall Jenner, Joan Smalls και Isabeli Fontana για τα Calvin Klein - εικόνα 4
Kendall Jenner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ