Follow us

Η G-Star παρουσιάζει την πιο cool denim συλλογή

Ό,τι καινούριο θέλεις να αποκτήσεις

Η G-Star οαρουσιάζει την πιο cool denim συλλογή
Ό,τι καινούριο θέλεις να αποκτήσεις

Bikers’ jeans και dungarees είναι τα must have κομμάτια του φθινοπώρου από τη G-Star, αλλά και jeans που ξεχωρίζουν χάρη στη μέθοδο 3D Denim. Το πιο χαρακτηριστικό μοντέλο jean της G-Star μπορεί να θεωρηθεί το G-Star Elwood, το πρώτο που κατασκευάστηκε με τη μέθοδο 3D Denim. Αντίθετα με τις παραδοσιακές τεχνικές σχεδιασμού πατρόν, που προσεγγίζουν το ρούχο σαν ένα επίπεδο αντικείμενο, η μέθοδος 3D Denim μεταχειρίζεται τεχνικές που “χτίζουν” το jean πάνω στο σώμα αυτού που το φοράει.

Η G-Star παρουσιάζει την πιο cool denim συλλογή

Αναμένοντας την 20η επέτειο της εφεύρεσης του G-Star Elwood, η G-Star παρουσιάζει μια εκσυγχρονισμένη έκδοση αυτού του εμβληματικού μοντέλου: το 5620 3D Zip Elwood. Εμπνευσμένο από τους αγώνες του Moto Grand Prix, με φερμουάρ στο γόνατο, το 5620 3D Zip Elwood διατίθεται για άνδρες και γυναίκες, ενώ η νέα slim fit έκδοσή του κατασκευάζεται από tech-stretch denim με επικάλυψη βύνης, ενισχύοντας το σκληρό και δυναμικό του ύφος.

Η G-Star παρουσιάζει την πιο cool denim συλλογή  - εικόνα 2

Η G-Star αυτή τη σεζόν παρουσιάζει ποικιλία εφαρμογών στις φόρμες, ώστε να μπορεί κάθε γυναίκα να βρει αυτή που την κολακεύει. Με βάση τα χαρακτηριστικά σχέδια των jeans της G-Star, από το κλασικό 5τσεπο 3301 στο χαλαρό Type-C boyfriend, η ποικιλία στις φόρμες εκτείνεται από τις ψηλόμεσες και super skinny, έως τις πιο φαρδιές και χαλαρές.

Η G-Star παρουσιάζει την πιο cool denim συλλογή  - εικόνα 3


Info
G-Star RAW Store-The Mall Athens



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ