Follow us

Η Lady Gaga πρωταγωνιστεί στο νέο short film του Tom Ford (video)

Ο σχεδιαστής παρουσιάζει τη νέα του συλλογή μέσα από μία ταινία

Η Lady Gaga πρωταγωνιστεί στο νέο short-film του Tom Ford (video)

Ο σχεδιαστής παρουσιάζει τη νέα του συλλογή μέσα από μία ταινία


Ο Tom Ford αποφάσισε να αφήσει το κλασικό runway show και να παρουσιάσει την τελευταία του γυναικεία συλλογή S/S16 μέσα από μία ταινία μικρού μήκους. Μάλιστα, αυτή του η απόφαση, και το γεγονός ότι ετοιμάζει την επόμενη σκηνοθετική του δουλειά – Noctural Animals – τον κράτησαν μακριά από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Ο 54χρονος σχεδιαστής ήθελε να δοκιμάσει “κάτι νέο”, κάτι που “θα παρουσιάσει τη συλλογή με έναν κινηματογραφικό τρόπο από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την online προβολή της. “Το να στήσεις ένα runway show έχει να κάνει πολύ με τη δημιουργία εικόνων για το online κομμάτι και τα social media, και το να παρακολουθήσεις ένα κινηματογραφημένο fashion show είναι σαν να βλέπεις ένα κινηματογραφημένο θεατρικό έργο” λέει ο Ford.

Οι Aymeline Valade, Lexi Boling και Lucky Blue Smith είναι μερικά από τα μοντέλα που πήραν μέρος στο short-film του Ford και δείχνουν να διασκεδάζουν παρουσιάζοντας ταυτόχρονα κομμάτια από τη νέα συλλογή του σχεδιαστή. Ο Tom Ford επιφυλάσσει μία έκπληξη όμως, αφού guest star της ταινίας είναι η Lady Gaga, η οποία τραγουδάει το I Want Your Love, σε μία εκδοχή ειδικά για το film από τον Nile Rodgers. “Έστησα ένα ολοκληρωμένο show στο Los Angeles και το γυρίσαμε με τη Gaga στο runway, τον Nick Knight να σκηνοθετεί και τον Benoit Delhomme σε ρόλο παραγωγού και φωτογράφου” εξήγησε ο Ford.


Δες το film εδώ


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ