Follow us

RunwayRiot: Η επανάσταση στη μόδα ξεκίνησε

Ένα website μάχεται υπέρ της plus size κοινότητας

RunwayRiot: Η επανάσταση στη μόδα ξεκίνησε

“Για πολύ καιρό, η βιομηχανία της μόδας έκανε τις περισσότερες γυναίκες να αισθάνονται κατώτερες, αλλά πλέον σταματάμε να νιώθουμε αόρατες. Ξεκινώντας από σήμερα το RunwayRiot, ένα site μόδας και ομορφιάς για όλες τις γυναίκες που εξυμνεί εσένα. Εδώ είναι η δική μας managing editor, Iskra Lawrence, που σε καλεί να δράσεις. Πάρε μέρος”. Με αυτό το επαναστατικό μήνυμα λανσαρίστηκε το RunwayRiot.com, ένα νέο website που δίνει βήμα στην plus size κοινότητα.

RunwayRiot: Η επανάσταση στη μόδα ξεκίνησε

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το νέο website θα “προσφέρει έναν όμορφο, sexy και με έμπνευση χώρο για πάνω από το 60% των αμερικανών γυναικών που φορούν αυτά που η βιομηχανία της μόδας αναφέρει ως plus-sized ρούχα”. Η managing editor​ ​Iskra Lawrenceείναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο “plus-size” μοντέλο, η οποία έχει πάνω από 300 χιλιάδες followers στο Instagram και δεν σταματά να μιλά για τη θετική στάση απέναντι στο σώμα μας, ενώ δείχνει πάντα απίστευτα sexy.

Εκτός από τα inspirational άρθρα, τα οποία κινούνται σε θεματολογία που αφορά στη φιλοσοφία του site, την εικόνα που έχουμε για το σώμα μας και διάφορα άλλα, υπάρχει επίσης ένα ολοκληρωμένο e-shop γεμάτο με ρούχα σε όλα τα νούμερα. Όποτε μπορείς να ενημερωθείς και να ψωνίσεις σε ένα μέρος!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ