Follow us

Paris Fashion Week. Στα shows των Maison Martin Margiela & Vionnet

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες!

vionnet

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες!


Μaison Martin Margiela
Για την παρουσίαση της χειμερινής συλλογής του Maison Martin Margiela επιλέχθηκε το υπέροχο Salomon de Rothschild και οι καλεσμένοι σκορπιστήκαμε σε 2 ορόφους, αφού πρώτα γευτήκαμε τα ποτά που δίνονταν σε απλά, λευκά, πλαστικά ποτηρια.

Paris Fashion Week. Στα shows των Maison Martin Margiela & Vionnet

Αν ήθελε κανείς να περιγράψει απλοικά τη συλλογη του οίκου Margiela θα έδινε τον όρο classics with a twist. Αυτό όμως σίγουρα δεν θα αρκούσε για να περιγράψει την πρωτοτυπία και την έμπνευση της σχεδιαστικής ομάδας του γι αυτή τη συλλογή. Τα πουλόβερ περνούν σε άλλη διάσταση χάρη στον όγκο στα μανίκια, τα παντελόνια αποκτούν ενδιαφέρον χάρη στην ασυμμετρία τους αλλά κα τις ευρηματικές διχρωμίες.

Paris Fashion Week. Στα shows των Maison Martin Margiela & Vionnet - εικόνα 2

Paris Fashion Week. Στα shows των Maison Martin Margiela & Vionnet - εικόνα 3

Vionnet

O οίκος Vionnet δεν μας επεφύλασσε καμία ιδιαίτερη έκπληξη αλλά η αλήθεια είναι τα ρούχα δεν μας απογοήτευσαν καθόλου. Αντίθετα, λατρέψαμε κάθε κομμάτι που ανέβηκε στην πασαρέλα. Για μια ακόμα φορά τα σχέδια είναι απόλυτα θηλυκά, τα υφάσματα αγκαλιάζουν το σώμα με τρόπο χαλαρό και τα χρώματα είναι πολύ επίκαιρα και ιδιαίτερα κολακαευτικά.

Paris Fashion Week. Στα shows των Maison Martin Margiela & Vionnet - εικόνα 4

Τα κομμάτια - star της συλλογής όμως είναι αναμφισβήτητα μια σειρά από tops και φορέματα που συνδυάζουν διαφορετικά υλικά και κάνουν παιχνίδι με τους όγκους. Θα τα βλέπαμε άνετα φορεμένα από τις σύγχρονες fashionistas στην πόλη!

Paris Fashion Week. Στα shows των Maison Martin Margiela & Vionnet - εικόνα 5

Paris Fashion Week. Στα shows των Maison Martin Margiela & Vionnet - εικόνα 6

Πολύ ενδιαφέρων είναι όμως και ο τρόπος που η καλλιτεχνική ομάδα έχει ταιριάξει το παντελόνι, το οποίο και παρουσιάστηκε ως βασικό κομμάτι της καθημερινής γκαρνταρόμπας. Συνδυάστηκε με tops που δεν αφήνουν περιθώριο, παρά για να τα λατρέψεις, ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι τα στοιχεία - κλειδί των σχεδίων βρίσκονται στην πλάτη του ρούχου, γεγονός που τα κάνει ακόμα πιο αξιαγάπητα!

Paris Fashion Week. Στα shows των Maison Martin Margiela & Vionnet - εικόνα 7


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ