Follow us

Βίντεο: Η Κate Moss χτυπάει πάντα δυο φορές!

Πρωταγωνιστεί για δεύτερη φορά σε καμπάνια της Vogue Eyewear.

katemoss2703

Έχει τόσα εξώφυλλα - για να μην αναφέρουμε και πόσα λεφτά - στην άκρη, ώστε να πάρει "πρόωρη σύνταξη", όμως φαίνεται πως η Kate Moss είναι πιο απασχολημένη από ποτέ!

Το 38χρονο supermodel πρωταγωνίστησε στην φωτογράφηση της Vogue Εyewear για αυτόν τον μήνα, θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο του Absolutely Fabulous και πήγε στο Μεξικό για να γιορτάσει τα 60ά γεννέθλεια του Sir Phillip Green. Όχι, η Kate Moss δεν κάνει διάλειμμα! Είναι ξανά στο προσκήνιο για τη δεύτερη καμπάνια της για την Vogue. Η καμπάνια γυρίστηκε από τον Mario Testino στο Λονδίνο, με την Kate να φοράει πολλά γυαλιά της εταιρίας σε ένα φρέσκο και chic καλοκαιρινό look!

Βίντεο: Η Κate Moss χτυπάει πάντα δυο φορές!

Ένας εκπρόσωπος της Vogue είπε: “Η Kate είναι γνωστή ως ένας χαμαιλέοντας του στυλ. Σε αυτή την καμπάνια μας δείχνει πόσο εύκολο είναι να προσθέσουμε ποικιλία στις casual εμφανίσεις μας.” Η ίδια δήλωσε: “Ήταν μεγάλη τιμή να μου ζητηθεί να είμαι το πρόσωπο της Vogue Eyewear για δεύτερη χρονιά. Είναι μια πολύ δροσερή μάρκα με γυαλιά για κάθε περίσταση, και σε συνεργασία με τον Mario είναι πάντα διασκεδαστική η δουλειά – περνάμε τόσο καλά!”

Δες το behind the scenes βίντεο με τον Mario Testino και την Kate Moss για την καμπάνια της Ανοιξιάτικης συλλογής της Vogue Eyewear!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ