Follow us

Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014/15: Οι 10 βασικές τάσεις που πρέπει να ξέρεις

Αυτά είναι τα trends που θα κυριαρχήσουν. Ποια είναι τα κομμάτια κλειδιά και πώς θα τα υιοθετήσεις

trands-def

Αυτά είναι τα trends που θα κυριαρχήσουν. Ποια είναι τα κομμάτια κλειδιά και πως θα τα υιοθετήσεις

Νέα εποχή σημαίνει νέες τάσεις, καινούρια trends, προτάσεις από τους σχεδιαστές, αξεσουάρ, ανανέωση διάθεσης και ντουλάπας και ένας γενικότερος φρέσκος άνεμος που παρασύρει τη διάθεση. Τα νέα hot items είναι πολλά, λαμπερά, ζεστά, cozy, κομψά και θηλυκά-όπως ακριβώς και το mood του χειμώνα.

Διάβασε ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν και χρησιμοποίησε τον "κατάλογο" αυτόν σαν οδηγό για την ώρα που θα επαναφέρεις/ξεκαθαρίσεις τα χειμερινά σου ρούχα και αξεσουάρ.
Είναι σχεδόν σίγουρο οτι έχεις να κρατήσεις κάποια από προηγούμενες σεζόν (τα οποία και θα συνδυάσεις σύμφωνα με τις νέες τάσεις) αλλά και οτι θα ανακαλύψεις καινούριες προτάσεις που σου ταιριάζουν και θα σου αλλάξουν το image.

Θυμήσου οτι ακολουθούμε πάντα τα trends που μας αντιπροσωπεύουν και μας κολακεύουν, αξιοποιούμε τα κομμάτια που ήδη εχουμε για τους σκοπούς των νέων (προ)τάσεων των μεγάλων οίκων μόδας και πάνω απ'ολα φροντίζουμε να αναδείξουμε όλα μας τα outfits με αυτοπεποίθηση και χαμόγελο.

Καλή σεζόν!
[gallery ids="85407,85408,85409,85410,85411,85412,85413,85414,85415,85416"]

Mακρύ παλτό: Ένα από τα αιώνια θηλυκά items κυριαρχεί φέτος και αναδεικνύει τη γυναικεία σιλουέτα με μήκος 3/4 ή και πιο μακρύ και κομψή μεσάτη φιγούρα

Το duvet παλτό/μπουφάν. Το ζεστό αυτό υλικό είναι πλέον βασικό στοιχείο των winter outfits, προστατεύει από το δυνατό κρύο και τη βροχή χωρίς ποτέ να χάνει πόντους στυλ, χάρη στην εντυπωσιακή υφή του.

Γούνα: Στην ανανεωμένη της εμφάνιση αποκτά εκκεντρικότητα με έντονα χρώματα και oversized μεγέθος και δημιουργεί statement looks.

Χρυσή τομή: Το χρυσό κατέχει μια θέση ψηλά στα φετινά trends και ενσωματώνεται με διακριτικό αλλά διόλου απαρατήρητο τρόπο στα πιο θηλυκά και sexy οutfits.

Xακί: Ίσως ο βασιλιάς της χειμερινής χρωματικής παλέτας για φέτος. Αυστηρό, επιβλητικό και ταυτόχρονα ζεστό και cozy, ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξεις να το φορέσεις.

Πλεκτά: Οτι έχουν κατακτήσει τις πασαρέλες εδώ και καιρό ίσως το γνωρίζεις, φέτος παρ'όλα αυτά καλύπτουν ολοκληρωτικά τα χειμωνιάτικα looks μας και μιλάμε κυριολεκτικά, από το πουλόβερ μέχρι τη φούστα ή το παντελόνι

Poncho: Το εμβληματικό πόντσο της Cara έχει γίνει ήδη εμμονή και το νέο hot item ανεβαίνει σταθερά στην κορυφή των χειμερινών τάσεων. Καθόλου αδικαιολόγητα, αφού μάλλον είναι η τέλεια ισορροπία χρησιμότητας (ζεστά υφάσματα) και στυλ.

Sixties: Η θρυλική δεκαετία είναι και πάλι παρούσα τόσο στα μήκη και τα πατρόν όσο και στα πολύχρωμα υπερμεγέθη patterns.

Sporty: Η αθλητική περιβολή είναι πλέον κομμάτι των πιο σημαντικών catwalks παγκοσμίως. Το trend είναι ένας ύμνος στην άνεση, το sexy androgyny ύφος και τα sneakers που ενσωματώνονται σε όλα τα θηλυκά σύνολα.

Τailoring: Τα γυναικεία παντελόνια σε tailored γραμμη είναι το στυλιστικό ισοδύναμο ενός αψεγάδιαστου αντρικού smoking. Κολακευτικό, υπέρκομψο, δε-γίνεται-να-μη-σου-αρέσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ